Verlegen boer Niels bloeit open en twee onverwachte gasten duiken op bij boerin Sanne in ‘Boer zkt vrouw’

Na een onwennige start bloeit boer Niels (32) uit Gierle in de tweede aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ steeds meer open en daar speelt de vlotte Sylvie zeker een grote rol in. Voor melkveeboerin Sanne (30) blijft het een emotioneel avontuur: na haar keuzemoment vloeiden er alweer traantjes. In Zweden gaat het er alleen maar vrolijk aan toe, al gooien de drie kandidaten alles in de strijd om het hart van boer Robbe (29) te veroveren. 

Meer krantenkoppen in België

Tankbier maakt opmars in Waregemse horeca: “Zachtere pils recht uit de brouwerij”

Tankbier zit in de lift, en in de kelder van steeds meer horecazaken. Op een jaar tijd heeft Cristal bijvoorbeeld 67 procent meer uitbaters die tankbier serveren. “Het zorgt voor een minder opgeblazen gevoel”, klinkt het bij de brouwerij. Ook Markt 28-cafébaas Alexander Leroy raakte overtuigd van tankbier en toverde zijn kelder om tot showroom.
The post Tankbier maakt

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Gerwyn Price opent de avond in Blackpool tegen Daryl Gurney, Dimitri Van den Bergh morgen pas in actie

In Blackpool gaat vanavond de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Zoek niet naar Dimitri Van den Bergh straks. De winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel morgenavond pas. Wel op het programma: onder andere Gerwyn Price, wereldkampioen Luke Humphries en Raymond van Barneveld. Volg het hier live of op VTM

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Dimitri Van den Bergh aan zet: wint hij op ‘zijn’ toernooi van Duitser Schindler?

In Blackpool ging gisteren de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Onder andere Gerwyn Price en wereldkampioen Luke Humphries namen gisteren hun eerste horde zonder problemen. Vandaag is het aan de enige Belg op dit toernooi: Dimitri Van den Bergh. De World Matchplay-winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel tegen de

Lees meer »

Bekende Youtuber (24) geraakt als stunt verkozen in Europees Parlement en laat in zijn portefeuille kijken: “Maar ik ken niks van politiek”

De bekende Cypriotische Youtuber Fidias Panayiotou heeft in een video bekendgemaakt hoeveel hij als nieuwbakken Europees Parlementslid verdient. “Ik ken niks van politiek, maar dankzij de kracht van sociale media kreeg ik de meeste stemmen in mijn land”, zegt de 24-jarige Cyprioot, terwijl hij een rondleiding geeft op zijn nieuwe werkplek.

Lees meer »

Witte rook in Willebroek: Decathlon-personeel kan kiezen voor job bij sportketen of bij overnemer van depot

Decathlon en de socialistische vakbond BBTK hebben een sociaal akkoord gesloten over het personeel van het Decathlon-depot in Willebroek. Een 130-tal werknemers kunnen kiezen: voor een toekomst bij Decathlon of bij de overnemer van het distributiecentrum. Ze kunnen er ook voor kiezen om het bedrijf te verlaten. Aan het akkoord gingen bijna 3 maanden van onderhandelen vooraf.

Lees meer »