Buitenlandminister Lahbib ontbiedt Chinese zaakgelastigde over hacking van parlementsleden

Minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib ontbiedt de zaakgelastigde van de Chinese ambassade in ons land. Dat doet ze na berichten dat CD&V-parlementslid Els Van Hoof, die voorzitter is van de commissie Buitenlandse Zaken in de Kamer, gehackt is door China.

 

Meer krantenkoppen in België

1 op de 3 bijkomende jobs die De Croo creëerde, zijn banen bij de overheid: “Misschien moeten we een beetje op de rem gaan staan”

Premier Alexander De Croo (Open Vld) pakt graag uit met de tienduizenden jobs die er tijdens zijn regeerperiode zijn bijgekomen. Maar uit cijfers van de Nationale Bank blijkt nu dat één gecreëerde job op de drie een overheidsjob is. Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van VOKA, vraagt zich af of de overheid kan blijven groeien? “Onze overheidsuitgaven zijn al bij de

Lees meer »

Eindelijk terrasjesweer! Tot 25 graden tijdens het verlengd weekend

Eindelijk. Dit verlengd weekend is het lente. Wat zeggen we? Zomer! Tot 25 graden voorspelt het KMI voor zondag. Weer om ijsjes te eten, op terrassen te zitten en de barbecue aan te steken. En om in de file te staan. Donderdag werd Pairi Daiza het slachtoffer van zijn eigen grote succes. Op een bepaald moment was het meer dan

Lees meer »

Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10

Enkele oud-leden van het vroegere jeugdhuis De Closjard, de voorloper van het huidige De Troubadour, hebben vanuit nostalgische overwegingen nog eens een Closjard-weekend georganiseerd.
The post Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10 appeared first on KW.be.

Lees meer »