LIVEBLOG RONDE VAN ROMANDIË. Herregodts in kopgroep, “nerveuze” Nys ziet “kans op zege”

Na de proloog een glooiende eerste rit in lijn in de Ronde van Romandië, met een heuvelachtig begin maar een vlakke laatste 50 kilometers. Daardoor is een sprint niet uitgesloten. Thibau Nys heeft deze etappe aangekruist – kan hij meedoen voor de zege? Volg de rit vanaf 13u30 in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

“Enkele tientallen” bussen van De Lijn staan aan de kant wegens faillissement Van Hool

De Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, zo bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen en dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen

Lees meer »

Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool

Fractieleider Fabienne Allaert (Burgerbelangen) interpelleerde tijdens de jongste gemeenteraad naar de stand van zaken omtrent de nieuwbouwplannen van de Centrumschool. Omwonenden hadden beroep aangetekend tegen die plannen, waarna de provincie de vergunning weigerde. Projectontwikkelaar Heem Invest probeert een compromis te vinden.
The post Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anderlecht overleeft Genks slotoffensief en komt voorlopig aan de leiding

Anderlecht blijft uitzicht behouden op de landstitel. Paars-wit won de levensbelangrijke wedstrijd tegen Racing Genk en maakt zich op voor een – beslissend? – duel tegen Club Brugge. Als álles meezit, kan het zondag z’n 35ste landstitel vieren. Anderlecht moet maandag hopen op een gelijkspel tussen Club Brugge en Union én Union mag komende zondag niet winnen tegen Cercle Brugge.

Lees meer »

Frustraties, flukse sprints en ploegmaat op de rug: unieke beelden tonen hoe Courtois vanop de bank vol meeleefde

De volgspot op Thibaut Courtois (31). Unieke beelden tonen hoe de doelman de absolute nagelbijter tussen Real Madrid en Bayern München vanop de bank beleefde. De ploegmaats aanvurend, maar ook met een blik op de monitor om het werk van de scheidsrechter te beoordelen. Én driemaal een stevig sprintje trekkend waarvan hij er één middenin moest onderbreken. Leef in onderstaande

Lees meer »

Standard-CEO Locht nadat ultra’s match tegen Westerlo kapen: “Ze hebben de club gestraft, niet de aandeelhouders”

Geen voetbal op Sclessin gisteravond. Standard-supporters verhinderden de spelersbus van Standard om af te zakken naar het stadion, en dus kon de wedstrijd tegen Westerlo onmogelijk plaatsvinden. De fans zijn de onzekerheid rond Standard en de eigenaars beu. “Ik begrijp hun frustratie, maar dit was niet de juiste actie”, vindt Pierre Locht, CEO van de Rouches.

Lees meer »