Jongeman met 84 kilogram pepers gearresteerd in Duitsland

Een twintiger in Noord-Duitsland is aangehouden terwijl hij in een kruiwagen 84 kilogram ingelegde pepers vervoerde. Volgens de agenten was de 23-jarige niet in staat om “plausibele informatie” te geven over waar hij het voedsel vandaan haalde

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd zetten, geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in”

Op het podium van Schiervelde in Roeselare stond Natalia in een organisatie van PMLE. De zaal was goed gevuld voor deze zangeres uit de Kempen, die 90 minuten op het podium stond én zo gelukkig was dat ze mocht optreden voor zo’n enthousiast publiek.
The post IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd

Lees meer »

Katja Retsin schittert in comedy ‘De Padelburen’ van Het Prethuis: “86 voorstellingen, maar ik raak het niet beu”

Met meer dan tachtig voorstellingen, waarvan het merendeel al uitverkocht is, staat er ook dit voorjaar geen rem op Het Prethuis. In ‘De Padelburen’ zien we voor de eerste keer Katja Retsin schitteren. Niet in het West-Vlaams, al is ze aardig vertrouwd met ons dialect. Katja vindt het een heerlijk stuk: “Het publiek smult ervan.”
The post Katja Retsin

Lees meer »

“Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers

‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z’n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z’n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand

Lees meer »

Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’

Met een positieve campagne wil Oostende het bouwafval dat in het milieu terecht komt, beperken. “De aanpak is uniek aan de kust en kan als voorbeeld dienen voor bouwprojecten in de buurt van water”, zegt Tim Corbisier van de Proper Strand Lopers.
The post Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele maakt nog kans op promotie: “Zou mooi afscheidscadeau zijn”

Dit weekend staat de topper tussen Mercurius BBC Berchem en Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele op het programma. De inzet van deze wedstrijd is groot. Beide ploegen tellen 67 punten. Wie op de tweede plaats eindigt, en dus de wedstrijd moet winnen, maakt nog kans op promotie naar eerste landelijke.
The post Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele maakt nog kans op promotie: “Zou

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »