Geruchtenmolen draait op volle toeren: ook bondscoach Domenico Tedesco genoemd als kandidaat bij AC Milan

Italiaanse media lijken vogelpik te spelen over wie Stefano Pioli straks opvolgt als trainer van AC Milan. Terwijl Milan naar eigen zeggen nog een shortlist moet opstellen, wordt ook bondscoach Domenico Tedesco als mogelijk kandidaat naar voren geschoven. 

Meer krantenkoppen in België

Negen jaar cel gevorderd na gruwelijke mishandeling en ontvoering naar Disneyland: “Ze moest haar bloed van zijn schoenen likken”

Ze moest haar eigen bloed van zijn schoenen likken, hondenbrokken eten en hem oraal bevredigen terwijl hij facetimede met haar vermeende minnaars. De gruwelijke vernederingen die een Brugse vrouw (24) onderging, tarten alle verbeelding. Haar ex, Saman M. (22), riskeert nu negen jaar cel voor onmenselijke behandeling, poging tot doodslag, verkrachting en ontvoering.
The post Negen jaar cel gevorderd

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël: “Geen akkoord wapenbestand, offensief in Rafah gaat door” – Ook Duitsland overweegt stop op levering wapens aan Israël

De onderhandelingen over een wapenbestand voor Gaza zijn mislukt. Dat meldt een hoge Israëlische functionaris in de nacht van donderdag op vrijdag. Die vertelt ook dat het offensief in Rafah zal doorgaan. De delegatie van Hamas heeft Caïro, waar de gesprekken plaatsvonden, dan ook verlaten. Dat meldt een aan aan de terreurbeweging gelieerde zender. De Amerikaanse president Joe Biden dreigt

Lees meer »

REPORTAGE. Dorp Andenne in shock nadat vijf lokale tieners een trucker met een rioolrooster doodden: “Ze hebben hun leven verbrand”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

INTERVIEW. Jeroen Meus over zijn nieuwe verspakketten: “Op 10 minuten heb je soep die smaakt alsof ze een halve dag op het vuur heeft gestaan”

Tot voor kort had hij nog nooit met een verspakket gekookt, maar kijk, nu heeft Jeroen Meus zijn eigen ‘Dagelijkse kost’-pakketten in de winkel liggen. In een interview legt hij uit waarom hij dit doet, wat het verschil is met zijn recepten op tv en waarom hij precies met Albert Heijn in zee wilde gaan. “Mijn vrouw vindt dit geweldig,

Lees meer »

Na bijna dertig jaar verhuist kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu naar nieuwe stek in Roeselare

Kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu verhuist na 29 jaar vanuit de Sint-Amandsstraat naar de Noordstraat in Roeselare. Zaakvoerster Lisanne Vandewiele liet daar een voormalige dokterswoning slopen, momenteel is men volop bezig met het bouwen van een nieuwbouw. “We hopen daar de deuren net voor de start van het nieuwe schooljaar te openen.”
The post Na bijna dertig jaar verhuist kinder-

Lees meer »

KIJK. Israëlische ambassadeur haalt VN-Handvest door versnipperaar als protest tegen Palestijns lidmaatschap

De Israëlische VN-ambassadeur Gilad Erdan heeft tijdens een toespraak een kopie van het Handvest van de Verenigde Naties door een versnipperaar gehaald. De opvallende stunt was een protestactie tegen de stemming over het Palestijnse VN-lidmaatschap. Eerder vandaag werd die resolutie met een grote meerderheid goedgekeurd. “Schaam jullie”, zegt Erdan tijdens zijn uithaal.

Lees meer »