Fans gefrustreerd over dure pakketprijs voor match van Club Brugge in Firenze: “Vluchten naar Italië zijn in deze periode erg duur”

Enkele fans van Club Brugge klagen de dure pakketprijs aan voor de reis naar match Fiorentina-Club Brugge in Firenze in Italië. Sima Tours uit Lichtervelde is vaste partner van Club Brugge en voorziet een vlucht vanuit Oostende, busvervoer ter plekke en een ticket voor een 700-tal euro. “De vluchten naar Italië voor die periode zijn nu eenmaal zo duur. Je moet ermee rekening houden dat het verlengd weekend is in het toeristisch seizoen.”

Donderdag twee mei is het zover, dan neemt Club Brugge het op tegen het Italiaanse Fiorentina in de halve finale van de Conference League. Het is al 32 jaar geleden dat Club die fase van een Europees toernooi bereikte en het belooft dus een legendarische match te worden in Firenze, die niemand wil missen.

Pakketreis

Sima Tours uit Lichtervelde is vaste partner van Club Brugge om pakketreizen aan te bieden voor hun matchen. Het prijskaartje voor de match in Firenze ligt heel wat hoger dan de vorige pakketreizen, wat voor frustraties zorgt bij enkele van de fans. Voor 725 euro vlieg je heen en terug van Oostende naar Pisa en heb je ter plekke busvervoer van de luchthaven naar Firenze en dus ook een plaatsje voor de match.

“Het is vooral de chartervlucht, die veel kost. Die prijzen zijn de laatste jaren enorm gestegen. Daarbovenop is mei voor Italië ook hoogseizoen, alle prijzen van vliegtuigtickets naar Pisa liggen heel hoog. We hebben ervoor gekozen om er geen hotelovernachtingen bij te nemen, want dat zou de prijs nog zoveel keer meer opdrijven”, klinkt het bij Sima Tours.

“Het is hoogseizoen in Italië, waardoor de vluchten en overnachtingen nu pakken duurder zijn”

Het aantal plaatsen in de pakketreis naar Firenze is beperkt. “Als vaste partner krijgen wij normaal 15 procent van de tickets om in een pakket aan te bieden. Nu is dat met slechts 10 procent een stuk minder dan gebruikelijk. We begrijpen dat het kostelijk is om naar Italië te vliegen op dit moment, maar dat is nu eenmaal de prijs en daar is ook een publiek voor. Daarom is het geen reden om haat te verspreiden op sociale media en ons te belagen met bagger. Helaas zijn er nu enkelen die dit wel doen”, besluit zaakvoerder Lieven Vandevelde.

The post Fans gefrustreerd over dure pakketprijs voor match van Club Brugge in Firenze: “Vluchten naar Italië zijn in deze periode erg duur” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Club-spelers verzamelen op Basecamp, groep van Riemer heeft nog vrije dag

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Bibliotheek reikt prijzen uit

In de maand maart liep de jeugdboekenmaand. Bij die gelegenheid organiseerde de bibliotheek een wandelzoektocht doorheen de gemeente.
The post Bibliotheek reikt prijzen uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Kan Leuven de Buffalo’s voor een tweede keer verrassen?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Unilin koopt deel Leegstraat voor 500.000 euro

De gemeente heeft een stuk van de Leegstraat verkocht aan de firma Unilin. Het gaat om 5.006 vierkante meter die deels doodloopt op de site van het bedrijf en deels al door Unilin was ingenomen, in erfpacht.
The post Unilin koopt deel Leegstraat voor 500.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Samenwerken met hem was een nachtmerrie”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers

‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z’n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z’n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand

Lees meer »

PS Oostkamp voetbalt weer op het hoogste niveau

OOSTKAMP – In het minivoetbal verzekerde PS Oostkamp zich via de eindronde van promotie naar eerste nationale. Dat gebeurde na winst tegen buur IF Assebroeke Brugge dat hierdoor naar tweede nationale degradeert.
The post PS Oostkamp voetbalt weer op het hoogste niveau appeared first on KW.be.

Lees meer »