De ironie: Berlusconi’s ‘bunga-bungapaleis’ in Rome is nu het hoofdkwartier van de wereldpers

Het 16de-eeuwse palazzo in hartje Rome waar Silvio Berlusconi een kwarteeuw woonde, werkte, en ook zijn ‘bunga-bungafeestjes’ hield, is sinds kort de nieuwe hoofdzetel van de buitenlandse persvereniging. “Het was meer ingericht op basis van status dan van smaak.”

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Duitsland koopt vurig gewenste HIMARS-raketsystemen voor Kiev – Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Goud voor Marianne en Paul

Op vrijdag 26 april 2024 vierden Paul Kreps en Marianne Vermeille hun 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel heeft één dochter Tine, die in Heist woont en getrouwd is met Henk Deconinck, kinesist van De Praktijk. Ze zijn uitbaters van RainPharma, een winkel met producten voor dieet, huidverzorging en voedingssupplementen. De jubilarissen hebben twee kleinkinderen, Louise en
The post Goud voor

Lees meer »

Anderhalf jaar na zware gasexplosie krijgt inclusieve lunchbar award van Gault&Millau: “Een grote erkenning voor onze mensen”

Ruim anderhalf jaar geleden werd de inclusieve horecazaak Lucien & Lizette getroffen door een zware gasexplosie. Het personeel en hun bijzondere medewerkers krabbelden stap voor stap terug recht met de opening van de zaak op een nieuwe locatie. Nu kregen ze de Social/human-award van Gault&Millau.
The post Anderhalf jaar na zware gasexplosie krijgt inclusieve lunchbar award van Gault&Millau: “Een

Lees meer »

Acid neemt het op voor Joost Klein in nieuwe video: “Hij heeft iets gedaan wat niet mocht, maar ze knijpen wel de ogen toe voor Israël”

In een nieuwe video bespreekt Acid de hele heisa rond de deelname én diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Eerder had Acid al in geuren en kleuren uitgelegd waarom hij ervan was overtuigd dat Joost als winnaar van deze 68ste editie uit de bus zou komen. Zelf werkte Acid twee jaar geleden samen met de Nederlandse artiest voor het

Lees meer »

IN BEELD. Net als een koninklijk bezoek: prins Harry en Meghan Markle gestart met rondreis in Nigeria

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) zijn vrijdag begonnen aan hun driedaagse rondreis door Nigeria. Het koppel werd uitgenodigd door het hoofd van het Nigeriaanse leger, generaal Christopher Musa. Het is hun eerste internationale tournee sinds ze in 2020 afstand namen van hun koninklijke rol en de eerste keer dat ze Nigeria bezoeken. “Maar dit bezoek is niet in

Lees meer »

Prins Laurent geeft directie Polet-De Pypere in Ardooie instructies hoe ze een boom moet planten

De nieuwe productiesite van handgereedschappenproducent Polet-De Pypere in de Stationsstraat 176 werd vandaag maandag ‘officieel’ geopend door prins Laurent, die directieleden van de groep de nodige instructies gaf om met twee spades – uiteraard van De Pypere én Polet – een boompje vakkundig in de grond te stoppen. Het begin van een groenzone rond het bedrijf.
The post Prins

Lees meer »