Ballon met lachgas ontploft in gezicht van man in Borgerhout

Een gebruiker van lachgas is gewond geraakt toen de ballon met het gas erin ontplofte in zijn gezicht. De man zat in zijn auto toen het gebeurde. 

Meer krantenkoppen in België

Gaat ‘Thermomixbende’ vrijuit?Rechter weert info van telefonie-onderzoek uit dossier: “Dit is tegen alle regels van de privacy”

“Het recht op een eerlijk proces is miskend en alle bewijs dat via het retro-actief telefonie-onderzoek is verkregen, moet uit het dossier worden geweerd.” De rechter in Kortrijk oordeelde dat er in het onderzoek naar een Brusselse bende, die verdacht wordt van de roof van 921 Thermomixen en dure stofzuigers van het merk Kobold in Beveren-Leie bij Waregem, geen wettelijke

Lees meer »

Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op kinderen

De Europese Commissie is een onderzoek gestart naar Meta om na te gaan of zijn socialemediakanalen Instagram en Facebook verslavende effecten hebben op kinderen. Twee weken geleden startte de Commissie nog een ander onderzoek naar Meta. Het ging toen om de vermoedens dat het bedrijf de verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties niet nakomt.

Lees meer »

“Zoveel West-Vlamingen naar Auchan, is dat niet jammer?”: lijsttrekkers Melissa Depraetere en Pablo Annys (Vooruit) over hun prioriteiten voor de verkiezingen

Geen West-Vlamingen meer in Auchan. Meer bedden voor onze ouderenzorg. Meer bankautomaten en bussen. Hogere lonen. Dat zijn de prioriteiten van Vooruit voor onze provincie. Dat zeggen lijsttrekkers Melissa Depraetere (federaal) en Pablo Annys (Vlaams). Opvallende anekdote: vader Jo Rousseau heeft bedankt voor een plaats op de lijst.
The post “Zoveel West-Vlamingen naar Auchan, is dat niet jammer?”: lijsttrekkers

Lees meer »

Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet

Ieper is dit weekend helemaal in de ban van de kat. Als opwarmer voor de 46ste Kattestoet zondag kon je zaterdagavond al genieten van Kattenkronkels, een avondwandeling met verschillende acts, zoals de iconische Snoezepoezen en een reuzenopera.
The post Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »

China: VS moeten ‘hun verkeerde acties’ direct terugdraaien

China is verbolgen over de Amerikaanse importheffingen op tal van Chinese producten en wil dat de maatregelen direct worden teruggedraaid. “De Verenigde Staten moeten onmiddellijk hun verkeerde acties corrigeren en de aanvullende tariefmaatregelen tegen China annuleren”, meldt het Chinese ministerie van Handel.

Lees meer »

“Op termijn breiden we nog uit met een indoorhal”: nieuw Poperings sportcomplex Deb’Ace is klaar voor openingsweekend

Tijdens het pinksterweekend opent in Poperinge Deb’Ace de deuren. Daar kan je terecht voor tennis, padel en pickleball. Op termijn volgt er nog een uitbreiding met een indoorhal.
The post “Op termijn breiden we nog uit met een indoorhal”: nieuw Poperings sportcomplex Deb’Ace is klaar voor openingsweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor

Vanaf 1 oktober dit jaar komt het Cultuurcafé van cultureel centrum Het Spoor vrij. De stad Harelbeke gaat dus op zoek naar een enthousiaste uitbater. Inschrijven kan tot en met 23 juni om 11 uur.
The post Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur in Lauwe: “Trots op wat we bereikt hebben”

De site Bramier in Lauwe krijgt beetje bij beetje een aangezicht. De brandweerkazerne is intussen al ingeburgerd, drie bedrijfsgebouwen staan er. Tijd om de KMO-site in te huldigen, vonden ze bij stad Menen en intercommunale Leiedal. Dat gebeurde met de onthulling van drie unieke uitkijkpunten.
The post Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur

Lees meer »