6 nieuwe luxehorloges to watch

07:01 Op de Watches and Wonders-beurs in Genève verzamelden er dit jaar 54 merken. Van sportief tot chic, van vintage tot state of the art. Hier zijn onze favorieten. 

Meer krantenkoppen in België

Huiszoeking op drie sites van bandenproducent Goodyear na dodelijke ongevallen

Er vinden dinsdag op drie Europese sites van de Amerikaanse bandenproducent Goodyear huiszoekingen plaats. Dat is het geval voor de sites in Frankrijk en Luxemburg en op de Europese hoofdzetel in Brussel, zo bevestigt het parket van Besançon. Dat heeft een onderzoek geopend naar onvrijwillige doodslag na verschillende dodelijke ongevallen door klapbanden bij vrachtwagens.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN HONGARIJE. Cavendish rijdt Nys virtueel uit de groene puntentrui, stelt Belg z’n eindzege veilig in pittige slotetappe?

Tijd voor de slotetappe in de Ronde van Hongarije. Thibau Nys pakte zowel vrijdag als zaterdag de dagzege en begint aan de laatste rit met een voorsprong van 14 seconden op Diego Ulissi. De aankomst vandaag ligt op een klimmetje van 2,3 kilometer aan gemiddeld 8,7 procent. Pakt Nys nog eens uit? En stelt hij de eindzege veilig? Volg het

Lees meer »

“Het Eurovisiesongfestival dreigt te verzanden in een Eurozwanenzangfestival”

Of u nu gekeken heeft of niet, dat heeft geen belang meer. Zelfs als u de jongste maanden op Mars heeft vertoefd, dan nog heeft u onmogelijk naast de hele heisa rond de Europese liedjes- en vooral showwedstrijd Eurovisiesongfestival kunnen kijken. Nooit eerder werd een deelnemer gediskwalificeerd. Die bedenkelijke eer is weggelegd voor de Nederlander Joost Klein. Waarom precies is

Lees meer »

Slovaakse premier Fico in levensgevaar na schietpartij, zoon van vermoedelijke dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico, de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Dat is bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. Volg het nieuws op de voet in deze

Lees meer »

Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool

Fractieleider Fabienne Allaert (Burgerbelangen) interpelleerde tijdens de jongste gemeenteraad naar de stand van zaken omtrent de nieuwbouwplannen van de Centrumschool. Omwonenden hadden beroep aangetekend tegen die plannen, waarna de provincie de vergunning weigerde. Projectontwikkelaar Heem Invest probeert een compromis te vinden.
The post Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terras sportkaffee J&J is klaar

Na het zweten weer wat vocht inslaan? Voortaan kan je bij Sportkaffee J&J in sportcentrum Zomerloos ook op het ruime buitenterras terecht. Het zonnige stekje werd officieel ingehuldigd. Joke Bullynck (51) en Jean Jonckheere (50) zijn al sinds 2017 uitbaters van de horecazaak gekoppeld aan het sportcentrum. Sportkaffee J&J is voor een pak verenigingen en
The post Terras sportkaffee

Lees meer »

Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep”

Bart is de oom van Maaike Cafmeyer, maar werd in regio Ieper vooral bekend als regisseur van de Kattenstoet. Op het einde van zijn negende en laatste stoet werd hij verrast door een nieuwe wagen.
The post Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen

De leden van de petanqueclub Ter Deeve vierden onlangs feest. Ze brachten hulde aan hun winterkampioenen van het 34ste speeljaar.
The post Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dat het erfelijk kon zijn, had ik niet meteen bij stilgestaan”: Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie

Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen.

Lees meer »

Vijftigste huwelijksverjaardag van Daniel en Jenny

Op vrijdag 17 mei zijn Daniel Tant (74) en Jenny Mahieu (69) exact vijftig jaar getrouwd. Ze wonen in het Populierenhof in Langemark. De twee leerden elkaar kennen op een kermisbal in 1972 in feestzaal Casino in Langemark, waar twee jaar later ook het huwelijksfeest plaatsvond. Daniel werkte tijdens zijn beroepsloopbaan eerst in een tegelfabriek
The post Vijftigste huwelijksverjaardag

Lees meer »