Microsoft laat Mona Lisa rappen dankzij AI

De Mona Lisa kan nu dankzij de nieuwe artificiële intelligentie van Microsoft meer dan alleen glimlachen. Maar de AI-tool meteen openbaar maken voor het grote publiek, dat is nog niet aan de orde.

 

Meer krantenkoppen in België

“Vooruit wil dat dit kopstuk de nieuwe minister van Onderwijs wordt”: waarom socialisten gratis schoolmaaltijd eisen

Het plan om gratis gezonde maaltijden aan te bieden in alle scholen is voor Vooruit een absoluut breekpunt voor Vlaamse regeringsdeelname. Maar waarom komt de partij nu al met deze eis? Hoe haalbaar is die? En waarom claimt ze zoveel thema’s die met gezinnen te maken hebben? Carl Devos, politicoloog aan de UGent en politiek analist bij HLN, laat er

Lees meer »

Uniek concert voor Indonesische straatkinderen

De vzw Anak Bangsa Indonesia organiseert op zondagnamiddag 2 juni in de Heilige Familiekerk op de Bosmolens in Izegem een uniek concert met ‘La Chapelle Sauvage’. De opbrengst gaat integraal naar wees- en straatkinderen in Surakarta in Indonesië.
The post Uniek concert voor Indonesische straatkinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Gulden Hert herrijstals café Dronken Ezel

Na een grondige renovatie van café De Gulden Hert is vorige vrijdag op het Marktplein café Dronken Ezel feestelijk geopend. Veronique Herman (53) staat achter de toog als uitbaatster, Arne Hellebuyck (33) is de eigenaar.
The post De Gulden Hert herrijstals café Dronken Ezel appeared first on KW.be.

Lees meer »

120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel

Lees meer »

Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist, Marc Coucke en Ben Van den Keybus brengen deze zomer de grote dagen van Knokke-Heist opnieuw tot leven in het Grand Casino Knokke.
The post Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tunnelnetwerk voor rugstreeppad in Waaslandhaven compleet: “Beschermde diertjes kunnen veilig naar de 50 poelen”

De Europees beschermde rugstreeppadden kunnen sinds kort naar de poelen in de Steenlandpolder, zonder risico om onder een voertuig te belanden. Er waren al corridors om het veiliger te maken, maar met nog 3 tunnels bij, is het netwerk compleet. Port of Antwerp-Bruges en Natuurpunt Waasland hebben die aangelegd om de biotoop voor de beschermde paddensoort helemaal veilig te maken.

Lees meer »

FlixBus op weg naar de beurs

17:34 De succesvolste speler in het geliberaliseerde Europese openbaar vervoer wil begin juni naar de beurs Flix mikt daarbij op een waardering van ongeveer 4 miljard euro.

Lees meer »

Socialisten lijken op overwinning af te stevenen bij Catalaanse verkiezingen

De Catalanen trekken vandaag naar de stembus voor regionale verkiezingen en volgens de peilingen zijn de socialisten daarbij favoriet. Een goed verkiezingsresultaat kan een opsteker zijn voor de Spaanse premier Pedro Sánchez, nadat de socialist vorige maand had overwogen om af te treden na een corruptieklacht tegen zijn vrouw. Carles Puigdemont, de ex-president van de regio die na de eenzijdige

Lees meer »