Emiel (98) belandde met auto in gevel door fout van andere bestuurder: “Eerste ongeval in 75 jaar en niet eens mijn fout”

Emiel Schrevens (98) belandde afgelopen vrijdag met zijn wagen in de gevel van Hubo aan de Diestsesteenweg in Lubbeek. Gelukkig kan hij het nog navertellen. “Dit is mijn eerste ongeval in de 75 jaar dat ik rijd, en dan was ik nog niet in fout. Maar toch zeggen veel mensen neem die oude man zijn rijbewijs af. Dat vind ik erg.”

 

Meer krantenkoppen in België

Man van 27 overleden bij ongeval op E314 in Leuven

Op de E314 in Heverlee is vanmorgen een dode gevallen bij een ongeval. Het ongeval gebeurde tussen het knooppunt in Heverlee en de afrit Leuven. Rond 7.45 uur belandde daar een auto tegen de vangrails op de middenberm, een klap die het slachtoffer niet overleefde.

Lees meer »

Huiszoeking op drie sites van bandenproducent Goodyear na dodelijke ongevallen

Er vinden dinsdag op drie Europese sites van de Amerikaanse bandenproducent Goodyear huiszoekingen plaats. Dat is het geval voor de sites in Frankrijk en Luxemburg en op de Europese hoofdzetel in Brussel, zo bevestigt het parket van Besançon. Dat heeft een onderzoek geopend naar onvrijwillige doodslag na verschillende dodelijke ongevallen door klapbanden bij vrachtwagens.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Delia’s bloemenwinkel opent net op tijd voor Moederdag in Blankenberge: “Dat konden we niet laten liggen”

Met ‘Poppies by Delia’ maakte Delia Persico haar meisjesdroom waar in Blankenberge, en dat net op tijd voor Moederdag. “We zijn een combinatie van bloemenwinkel en tuincenter, maar willen vooral het verschil maken in kleur en originaliteit”, zegt ze vanuit de voormalige Bloemenhal in de Kerkstraat.
The post Delia’s bloemenwinkel opent net op tijd voor Moederdag in Blankenberge: “Dat

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken”

Donderdag 16 mei gaan de deuren open van het nieuwe restaurant McDonald’s op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan in Ingelmunster. Franchisenemer Kenny Schelstraete en zijn team vieren deze opening op zondagnamiddag 19 mei met kindergrime.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »