AS Roma wint veldslag tegen AC Milan op overtuigende manier, nu tegen Leverkusen

Na de 0-1 winst van vorige week, is het voor AS Roma een must om door te stoten. De Romeinen stoten door, ondanks een uur met tien te spelen. Goals van Mancini en Dybala beslisten de wedstrijd. De goal van Gabbia kwam voor AC Milan te laat. Domper op de feestvreugde is de blessure van Lukaku die iets voelde in zijn rechterknie en uit voorzorg naar de kant werd gehaald. 

Meer krantenkoppen in België

Dit is het moment waarop Slovaakse premier Fico wordt neergeschoten

Het moment waarop de Slovaakse premier Robert Fico wordt neergeschoten, werd gefilmd en gedeeld door de Slovaakse regionale zender RTV Prievidza. De vermoedelijke dader Juraj C. – een zeventiger uit Levice – vuurde vijf kogels af en raakte de eerste minister van Slovakije onder meer in de buik en het bekken. De dader werd snel tegen de grond gewerkt en

Lees meer »

“Dan vindt een mens eens parking in het centrum van Kortrijk”: auto van Bart (36) aan schroot gereden, dader vlucht

Bart Follens (36) uit Kortrijk schrok zich zaterdagochtend een ongeluk, toen hij werd wakkergebeld door de politie. Zijn geparkeerde auto was door een aanrijder herleid tot schroot, maar van de dader was geen spoor. “Nu moet ik wéér op zoek naar een andere auto. Ik had deze nog maar twee jaar, nadat ik ook al door een ongeval een nieuwe

Lees meer »

LIVEBLOG FURY-USYK. Ronaldo heeft z’n zitje op de eerste rij alvast gereserveerd – De Kerpel: “Als Fury neergaat, staat hij altijd weer recht”

Alle ogen op de megakamp. Later vandaag, rond middernacht Belgische tijd, nemen Tyson Fury (35) en Oleksandr Usyk (37) – beiden ongeslagen – het tegen elkaar op. Met als inzet alle vier de bokstitels bij de zwaargewichten. Wie wint en mag zich dus de ‘undisputed’ kampioen noemen? Na de erg korte persconferentie van gisteren was er vanavond al meer animo

Lees meer »

LIVE. 350 Franse speurders ingezet voor “publieke vijand nummer 1”, Interpol stuurt ‘red notice’ uit voor ontsnapte gevangene in Normandië

De klopjacht op de 30-jarige crimineel Mohamed Amra – aka ‘De Vlieg’ – en zijn kompanen, die hem gisteren in commandostijl hebben bevrijd, gaat verder. In totaal worden meer dan 450 politieagenten en gendarmes ingezet, “ongezien” in Frankrijk. Maar liefst 350 speurders van de gerechtelijke politie moeten proberen de “verdachten te identificeren, te arresteren en voor het gerecht te brengen”.

Lees meer »

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan. Dat heeft het Japanse technologieconcern bekendgemaakt. “De beslissing was moeilijk voor de directie, maar we denken dat de maatregelen noodzakelijk zijn om Toshiba op de weg naar herstel en groei te zetten”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Lees meer »

Onze reporter keek naar de verkiezingsaffiches: “Waarom hebben de kandidaten van Vooruit een stijve nek?”

Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men weer verkiezingsaffiches tegen. Allemaal proberen ze ons iets te vertellen. De boodschap die het luidst klinkt, is helaas: “Voor goeie affiches moet ge bij een ander zijn.” Maar wat probeert die reclame ons nog meer te vertellen? Waarom zijn de plakbrieven van Vlaams Belang zo blauw, en hoe komt het dat alle

Lees meer »

“Wat is er gebeurd?”: Tyson Fury gelooft z’n ogen niet wanneer hij z’n vader plots met bebloed gezicht ziet staan na kopstoot

Zaterdag nemen Tyson Fury en Oleksandr Usyk het tegen elkaar op voor de titel van ‘undisputed heavyweight’-kampioen, maar het spel zit nu al op de wagen. In een hotel in Riyad deelde vader Fury (John) een kopstoot uit aan iemand uit de entourage van de Oekraïense bokser. Tyson geloofde z’n ogen niet toen hij z’n vader plots aantrof met een

Lees meer »

Prinses Delphine toont ons in primeur haar outfit voor de nationale feestdag: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de

Lees meer »