LIVEBLOG AS ROMA-AC MILAN (21u). Clubicoon Daniele De Rossi blijft ook volgend jaar trainer van AS Roma

Na de 0-1 winst van vorige week, is het voor AS Roma een must om door te stoten. Ondanks dat Milan in de competitie een voorsprong heeft van 14 punten, zal het voor de Rossoneri geen evidente opdracht worden in het Stadio Olimpico. Lukt het de Romeinen om door te stoten? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Assisen Spuikommoord – Beschuldigde beweerde op reconstructie stemmen te horen

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) heeft de onderzoeksrechter maandag zijn getuigenis afgelegd. Koen Wittouck verklaarde dat Khaldoon Al-Baghdadi (42) tijdens de reconstructie stemmen beweerde te horen. De Iraakse Oostendenaar weigerde ook om voor te tonen hoe hij het lichaam van het slachtoffer in stukken had gesneden.
The post Assisen Spuikommoord – Beschuldigde beweerde op

Lees meer »

Schorsing van 10 jaar en einde carrière Lucas Paqueta wegens het pakken van opzettelijke gele kaarten?

De Engelse voetbalbond (FA) heeft West Ham-spelmaker Lucas Paqueta (26) officieel aangeklaagd wegens betrokkenheid in een gokschandaal. De Braziliaanse middenvelder zou tijdens verschillende wedstrijden in de Premier League opzettelijk tegen een gele kaart zijn aangelopen, maar ontkent zijn betrokkenheid. Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert hij volgens Engelse media een schorsing van maar liefst tien jaar.

Lees meer »

Orthobilithy Sport uit Jabbeke biedt voortaan ook fietsritten aan

Sinds begin deze maand biedt Orthobility Sport, gelegen in het Vlamingveld, fietstochten aan. Het zijn korte afstanden met extra aandacht voor wie elektrisch fietst. Hiermee wil Orthobility Sport het fietsen zo toegankelijk mogelijk houden. Om de veertien dagen biedt Orthobility Sport op vrijdagnamiddag een leuke fietstocht aan op goed berijdbare fietswegen. De afstand bedraagt tussen
The post Orthobilithy Sport

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Geen meerderheid om homoadoptie terug te draaien, zegt Vlaams Belang. Die meerderheid is er ook niet voor het kookwekkertje van de bomma”

“Vlaams Belang wil niet raken aan verworven rechten voor holebi’s. Het is te zeggen: het is géén prioriteit. Want er is geen meerderheid voor. Wel, er is ook geen meerderheid in de politiek voor het uitroepen van een onafhankelijk Vlaanderen via het kookwekkertje van de bomma en dat draagt de partij met verve uit”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den

Lees meer »

Handtasdief riskeert celstraf voor liefst 31 feiten

Een 58-jarige man uit Vilvoorde stal heel wat handtassen en portefeuilles van voornamelijk oudere dames. Vervolgens deed hij contactloze aankopen met hun bankkaarten. De man moet zich verantwoorden voor 31 feiten en riskeert maar liefst 38 maanden cel en 600 euro boete.
The post Handtasdief riskeert celstraf voor liefst 31 feiten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dienstencheques kunnen echt wel duurder

De dienstencheques mogen gerust duurder worden. Dat is de conclusie van het bedrijf i-mens dat sinds februari zijn klanten 5 euro per uur meer laat betalen voor een poetshulp. Weinig mensen haakten af. Toch heeft de Vlaamse Regering de prijs van de dienstencheques nooit willen verhogen.

Lees meer »

Kinderwagen met baby van zeven weken aangereden op zebrapad door hoogbejaarde bestuurder: “Gevaar voor de samenleving dat hij nog mag rijden”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongetje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader Kylian Vandevoorde

Lees meer »