LIVEBLOG AS ROMA-AC MILAN (21u). Lukaku en Svilar in de basis bij Roma, twee wissels bij AC Milan

Na de 0-1 winst van vorige week, is het voor AS Roma een must om door te stoten. Ondanks dat Milan in de competitie een voorsprong heeft van 14 punten, zal het voor de Rossoneri geen evidente opdracht worden in het Stadio Olimpico. Lukt het de Romeinen om door te stoten? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse kotstudente verkracht in Brugge: Ik voel mij niet veilig, ik moet een tweede keer verhuizen omdat mijn nieuw adres gewoon in het strafdossier zit”

“Het verbaast mij dat een verkrachting het slachtoffer zoveel geld kost.” Een 23-jarige vrouw getuigt openhartig nadat ze vorig jaar op haar kot in Brugge werd verkracht. Haar zaak komt maandag voor in de rechtbank van Brugge. “Ik voel mij niet veilig, ik moet een tweede keer verhuizen omdat mijn nieuw adres gewoon in het strafdossier zit…”
The post

Lees meer »

Paul Van Tigchelt wil ‘minister van Veiligheid’ worden

Met een ambitieus plan voor de hervorming van de politie, dat hij woensdag voorstelde op het Mechelse politiecommissariaat, solliciteert minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) openlijk voor de portefeuille van Binnenlandse Zaken in de volgende regering. Het liefst in combinatie met Justitie, als een soort ‘minister van Veiligheid’, zegt hij.

Lees meer »

Jaarlijks buurtfeest van Kappellestraat is groot succes

Het jaarlijkse buurtfeest van en voor de inwoners van de Kapellestraat, was opnieuw een overweldigend succes. Het kwartet Gilles Verstraete, Vicky Genbrugge, Lies Vandenbulcke en Lieselot Breyne stond in voor de warmhartige samenkomst op een zonovergoten feeststrook in hun straat. “Door omstandigheden en de kalender, viel ons feest nu ietsje vroeger in de meimaand. Maar
The post Jaarlijks buurtfeest

Lees meer »

Nanoi Van Wettere naar BK in Koksijde: “Hoop op felle koers”

Na een slechte generale repetitie komt vaak een sterke première. Nanoi Van Wettere was in de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde snel uitgeteld. De tweedejaarsjuniore uit Ieper waagt komende zondag in Koksijde haar kans op het BK.
The post Nanoi Van Wettere naar BK in Koksijde: “Hoop op felle koers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermogensbelasting is breekpunt voor Rousseau

Wat ex-partijvoorzitter Conner Rousseau betreft, kan Vooruit niet in de volgende federale regering stappen zonder dat er een vorm van vermogensbelasting in het regeerakkoord staat. Dat liet hij uitschijnen in ‘Het Conclaaf’ op VTM.

Lees meer »

REPORTAGE. Deur aan deur met voorzitter Jeremie Vaneeckhout: “Wie is verantwoordelijk voor de miserie van de landbouwers? Niet Groen, hé”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »