LIVEBLOG AS ROMA-AC MILAN (do,21u). Kan Lukaku doorstoten tegen AC Milan?

Na de 0-1 winst van vorige week, is het voor AS Roma een must om door te stoten. Ondanks dat Milan in de competitie een voorsprong heeft van 14 punten, zal het voor de Rossoneri geen evidente opdracht worden. Lukt het de Rode Duivel om door te stoten? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Koning Filip roept op tot “hoogdringende” aanpak van begrotingstekort

Koning Filip ziet na de recente federale verkiezingen mogelijkheden voor politieke partijen en regio’s om toenadering tot elkaar te zoeken. Dat zegt hij in zijn jaarlijkse tv-toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Nu België op het “Europees strafbankje” zit en onder financieel toezicht staat vanwege buitensporig begrotingstekort, roept Filip ook op dat probleem “hoogdringend” aan te pakken.

Lees meer »

Nu ook blinde Barbie-pop op de markt

De bekende Barbie-poppen hebben nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij in zijn producten tonen. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »

Recordaantal GAS-boetes in Genk voor zwerfvuil en sluikstorten

In Genk zijn vorig jaar 915 GAS-boetes uitgeschreven voor zwerfvuil en sluikstorten, een recordaantal. Dat schrijft Het Belang van Limburg en de stad bevestigt het nieuws. Het gaat om boetes voor zowel het wegwerpen van sigarettenpeuken als om grotere gevallen van sluikstorten. De stad heeft extra ingezet op de pakkans van sluikstorters. Genk schat dat het per jaar 2 miljoen

Lees meer »

Bart De Wever en co verkennen “creatieve pistes” om kerncentrales tot 2045 open te houden (en niet noodzakelijk met Engie)

Vrijdag zat formateur Bart De Wever (N-VA) samen met de top van het Franse energiebedrijf Engie. Bedoeling is om minstens de twee nieuwste kernreactoren in ons land twintig jaar langer open te houden, tot 2045 dus. Maar de huidige uitbater staat daar niet voor te springen. En dus verkennen De Wever en co ook “andere creatieve pistes”, zoals bijvoorbeeld een

Lees meer »