LIVEBLOG AS ROMA-AC MILAN (do,21u). Kan Lukaku doorstoten tegen AC Milan?

Na de 0-1 winst van vorige week, is het voor AS Roma een must om door te stoten. Ondanks dat Milan in de competitie een voorsprong heeft van 14 punten, zal het voor de Rossoneri geen evidente opdracht worden. Lukt het de Rode Duivel om door te stoten? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Cantabile Dadizele brengt midzomerconcert

Op zondag 16 juni brengt het koninklijk zangkoor Cantabile Dadizele haar midzomerconcert in het gemeenschapscentrum den Ommeganck in Dadizele.
The post Cantabile Dadizele brengt midzomerconcert appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland en Wit-Rusland oefenen met kernwapens – EU wil bescherming Oekraïense vluchtelingen met jaar verlengen

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Ondertussen wil stelt de Europese Commissie aan lidstaten voor de bescherming voor Oekraïense vluchtelingen opnieuw met een jaar te verlengen. In een verklaring stelt de commissie dat er “momenteel geen veilige en duurzame omstandigheden voor de terugkeer van mensen naar

Lees meer »

Het Voldershof breidt nog uit

Nu de zomerbar in de Boomgaardstraat heeft afgehaakt, blijft alleen nog Het Voldershof, de leuke groene en schaduwrijke zomerbar in de Ter Priemstraat, over. Die is aan zijn vijfde editie toe en wordt gerund door Emiel Defraeye en Lynn Allaert. Deze gezinsvriendelijk zomerbar schenkt veel aandacht aan ravottende kinderen en straks komt er nog een heus zwembad bij.
The

Lees meer »

Teamweekend van groep Nederlanders in Sint-Andries loopt uit de hand

De politie van Brugge is zaterdagavond met verschillende patrouilles uitgerukt voor een grote groep Nederlanders die het bont maakte in Sint-Andries. Eerst werden ze buitengezet in de plaatselijke bowling, waarop ze ook op straat overlast veroorzaakten.
The post Teamweekend van groep Nederlanders in Sint-Andries loopt uit de hand appeared first on KW.be.

Lees meer »

R.E.M. drukt alle hoop de kop in na reünieconcertje: “Alleen een komeet of superlijm kan ons nog samenbrengen”

De leden van de Amerikaanse rockgroep R.E.M. hebben deze week nog een keer samengespeeld. Bij hun split, alweer 13 jaar geleden, hadden de muzikanten nochtans gezworen dat er nooit een reünie zou komen. Toen ze donderdag opgenomen werden in de Songwriters Hall of Fame, speelden ze toch nog één keer ‘Losing my religion’ live, hun wereldhit die ze destijds niet

Lees meer »

Tien vragen aan Carl Devos, nu het stof is gaan liggen: “Dat De Croo zichzelf nog als premier zag, was zelfoverschatting”

“De peilingen hebben gisteren verloren”, zegt politicoloog Carl Devos. Hoe heeft Bart De Wever het geflikt om het tij te keren? Wat zijn de grootste verrassingen? En hoe snel krijgen we een regering? We stelden hem tien vragen over hoe het verder moet, nu de kaarten geschud zijn. “Het is bewezen dat er geen natuurwet is die zegt dat radicaal-rechts

Lees meer »