Waarom ‘De mol’ zijn meest succesvolle seizoen in jaren beleeft: “Aan één aflevering monteren we acht weken”

Met 1,6 miljoen kijkers scoorde ‘De mol’ nooit beter dan dit seizoen. Het resultaat van verrassende plottwists, hard werk en een voor Vlaanderen ongezien fors budget. Wij spreken met de makers om het geheim achter de succesformule te onthullen. “Eerlijk? Ik denk dat we nog oneindig kunnen doorgaan”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe school buitengewoon onderwijs Ronse: “Voor kinderen die nood hebben aan gezinsomgeving”

In Ronse komt een nieuwe school voor 30 kinderen met emotionele en gedragsproblemen. Een leegstaand gebouw op het terrein van multifunctioneel centrum (MFC) Heynsdaele wordt daarvoor verbouwd. Het was de vraag van Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde om daar zo’n school te zetten, omdat kinderen dikwijls nood hebben aan een stabiele gezinsomgeving. "En Heynsdaele kan die bieden buiten de schooluren", zo luidt

Lees meer »

MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak

Onlangs vond de feestelijke opening van MVS In Motion en Mobimed plaats in Roeselare. MVS In Motion, opgericht in 1996, biedt wereldwijd kwalitatieve producten voor fysieke revalidatie, evenals sport- en fitnessproducten.
The post MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nog meer communicanten in centrum Zwevegem

Tijdens de tweede viering kwamen nog heel wat kinderen voor het eerst de communie ontvangen. Op de foto zien we Audrey Adams, Luca Callens, Lowie Coorevits, Lex Couwelier, Lilly De Cocker, Oona De Jonghe, Céleste Delannoy, Kamiel Deleersnyder, Joppe Demeulemeester, Martha Demeulemeester, Jorre Depraetere, Yaro Fraeye, Jules Goegebeur, Stella Lambrecht, Lotte Laverge, Mathis Lorenz, Justin
The post Nog meer

Lees meer »

Brandweer ruimt kilometerslang mazoutspoor op in centrum van Kortemark

In een groot deel van het centrum van Kortemark was er donderdagochtend flink wat verkeershinder door een kilometerslang mazoutspoor. De brandweer is al twee dagen bezig om de mazout op te ruimen. “Maar door de regen raakte die meer verspreid en gingen we extra ter plaatse”, zegt brandweerkapitein David Vanden Eynde van post Kortemark.
The post Brandweer ruimt kilometerslang

Lees meer »

Verdachten op scooter openen vuur richting café in Brussel: één dodelijk slachtoffer (28)

Twee personen op een scooter hebben zondagavond kort na 23 uur het vuur geopend in de richting van een café in het centrum van Brussel. Twee mannen liepen daarbij schotwonden op. Een van de slachtoffers, een 28-jarige man, geraakte zwaargewond en is later overleden. Dat bevestigt het Brusselse parket. De daders zijn na de schietpartij gevlucht, zo meldt een woordvoerster

Lees meer »

Anneke (48) wacht al 4 jaar op compensatie nadat phishers haar rekening plunderden: “De ombudsdienst geeft ons gelijk, maar de bank weigert”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »