Britse actrice blikt terug op haar ontmoeting met David Bowie: “Meest erotische moment van mijn leven”

De Britse actrice Patsy Kensit (56) stond in 1986 op de filmset van ‘Absolute Beginners’ aan de zijde van wijlen David Bowie. Ze blikt nu terug op haar ontmoeting met de wereldster. “Hij was oogverblindend, hemels gewoon”, vertelt ze in ‘The Sunday Times’. 

Meer krantenkoppen in België

Zware keukenbrand richt veel schade aan in gekend restaurant terwijl uitbaters op reis zijn: “Hen gebeld met het slechte nieuws”

Een zware keukenbrand richtte woensdagavond veel schade aan in de gekende brasserie ‘t Haantje, vlakbij de Ijzertoren in Diksmuide. De gitzwarte rook verspreidde zich in het volledige restaurant, terwijl de keuken zelf uitbrandde. De brand vond plaats terwijl uitbaters Alexander Bertem en Brecht Deceuninck genieten van een deugddoende vakantie in Spanje.

Lees meer »

Hasselaren kunnen 100 uur gratis parkeren in binnenstad

In de binnenstad van Hasselt kunnen inwoners vanaf vandaag gratis 100 uur parkeren op 3 parkings. Het gaat over 1.000 parkeerplaatsen op de parking Astrid, Dusart en die van het Cultureel Centrum. Met deze maatregel wil het stadsbestuur automobilisten sneller naar de juiste parking leiden.

Lees meer »

“Als je hier niet wil zijn, geef je band dan af”: Gers Pardoel in tranen na confrontatie met zijn chef in ‘Special forces’

“Ik heb heel mijn leven al moeite gehad met autoriteit.” In de vorige aflevering van ‘Special forces’ kregen we al te zien dat Gers Pardoel (42) moeite heeft om zich aan de regels te houden, maar ook nu tast de Nederlandse zanger zijn grenzen af. Tijdens een nieuwe proef kook het potje van Gers over. Iets waar zijn instructeur niet

Lees meer »

Grootste energieleverancier van het land wil klanten massaal op dynamische formules doen overschakelen: wat zijn de voordelen voor je factuur?

Energieleverancier Engie wil de komende jaren het aantal klanten dat stroom via dynamische tarieven afrekent, drastisch opdrijven. Dat maakt deel uit van de toekomststrategie tegen 2030, die kersvers CEO Vincent Verbeke voorstelt. Maar wat is zo’n dynamisch contract juist en hoe kan je er geld mee besparen op je energiefactuur?

Lees meer »

Burgemeester van Schaarbeek dient klacht in tegen burger die haar uitschold voor “vuile hoer”

De burgemeester van de Brusselse gemeente Schaarbeek Cécile Jodogne (DéFI) legt klacht neer tegen burgers die haar tijdens een rumoerige gemeenteraadszitting woensdagavond hebben uitgescholden. Een burger riep de burgemeester vanop de bezoekerstribune toe dat ze een “sale pute” is, Frans voor ‘vuile hoer’. Later tijdens de zitting stelde een medeburger dat ze daar niet voldoende “mooi, jong en efficiënt” voor

Lees meer »

Jaarcijfers Limburg.net bekend: Limburgers en Diestenaren sorteren hun afval steeds beter

Afvalintercommunale Limburg.net heeft haar afvalcijfers voor het jaar 2023 bekendgemaakt. Het aantal kilogram afval per inwoner stabiliseert na een piek in de coronaperiode. Limburg.net ziet ook dat mensen steeds beter sorteren. Meer tekst en uitleg over de grootschalige cyberaanval op de afvalintercommunale komt er niet in het jaarverslag van 2023. Dat is pas voor het volgende verslag.

Lees meer »

Lara Mahieu (9) is Kinderkrak van Tielt: “Met Pieterse, Kopecky en Evenepoel op WK in Glasgow”

Het begon met een kleuterfietsje over een opgedroogd tractorspoor, maar intussen is Lara Mahieu helemaal gepassioneerd door haar fietsen. Ze rijdt kampioenschappen op haar BMX, maar waagde zich ook al aan cyclocross en mountainbiken. Binnenkort probeert ze het eens op de weg. Gewoon, voor het plezier.
The post Lara Mahieu (9) is Kinderkrak van Tielt: “Met Pieterse, Kopecky en Evenepoel

Lees meer »