POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatieproef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte

Na Gillian, Karolien en Philippe valt nu ook Coco af. Er zijn nog vijf kandidaten over in ‘De mol’ en één verrader dus. Die speelt het spel dit jaar bijzonder brutaal. Hij of zij ging zelfs een rechtstreekse confrontatie aan met de deelnemers tijdens in het invullen van de eliminatieproef. Met als resultaat: Coco die zich toch liet verleiden, maar duidelijk helemaal op het verkeerde spoor zat en het spel toch moest verlaten. Wie is volgens jou de mol? Laat het hieronder weten. 

Meer krantenkoppen in België

Biden stelt Trump voor om nog twee keer te debatteren voor de verkiezingen, Trump aanvaardt uitnodiging: “Slechtste debater ooit”

De huidige Amerikaanse president Joe Biden (81) heeft woensdag zijn uitdager Donald Trump (77) uitgenodigd om nog twee keer de degens te kruisen alvorens de Amerikanen op 5 november naar de stembus trekken. Trump heeft de uitnodiging voor de debatten aanvaard. “Ik ben er klaar voor. Laten we gaan vechten!”, schreef Trump op zijn sociale netwerk Truth Social.

Lees meer »

“Een stad die vroeger katten doodde, viert ze nu”: Amerikaanse krant The New York Times maakt reportage over Ieperse Kattenstoet

Opvallend: de prestigieuze Amerikaanse krant The New York Times wijdt een artikel aan de Kattenstoet. De krant stuurde twee journalisten naar Ieper voor een reportage. En die waren onder de indruk…
The post “Een stad die vroeger katten doodde, viert ze nu”: Amerikaanse krant The New York Times maakt reportage over Ieperse Kattenstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw uit Menen slaat partner met bierflesje op het hoofd: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen riskeert tot 1 jaar cel voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw uit Menen slaat partner met bierflesje op het hoofd: “Hij bleef maar duwen en slaan” appeared first

Lees meer »

Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang”

VZW Kinderopvang De Hoeksteen opent in september een nieuwe kinderopvang in Lichtervelde. Kinderopvang Felix krijgt een onderkomen in het gebouw waar vroeger Café De Zwaan was. “Deze unieke locatie met vele herinneringen voor de Lichterveldse bevolking krijgt op deze manier terug een bestemming.”
The post Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang” appeared first

Lees meer »

Na maanden debat: Iran keurt weekend van twee dagen goed

Het Iraanse parlement heeft een wetsvoorstel goedgekeurd om het weekend uit te breiden naar twee dagen, vrijdag en zaterdag. Dat meldt het officiële Iraanse persagentschap Irna. De keuze voor zaterdag en niet donderdag als nieuwe vrije dag is grotendeels economisch.

Lees meer »

Dit staat in akkoord van nieuwe Nederlandse regering: 130 per uur op snelwegen, migratie-ingrepen en ambassade in Jeruzalem

De komende Nederlandse regering wil besparen op de openbare omroep en wil een snelheid tot 130 kilometer per uur toelaten op de snelwegen. Er wordt sterk ingegrepen op het vlak van migratie en voorts wordt onderzocht of de ambassade in Israël naar Jeruzalem kan verhuizen. Dat blijkt uit de passages van het onderhandelaarsakkoord die gelekt zijn in de Nederlandse media.

Lees meer »

Gepland bezoek van Oekraïense president Zelenski aan ons land gaat niet door “vanwege situatie aan het front”

De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open VLD) ontmoeten, en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Volgens Portugese media is het bezoek uitgesteld door de precaire toestand aan het front. "Het is niet het beste moment om Oekraïne te verlaten", zegt ook VRT NWS-journalist Marijn

Lees meer »

OPROEP. Heeft uw (jong) kind een elektrische fiets?

Elektrische kinder- en loopfietsen zijn aan een opmars bezig. Decathlon verkoopt ze, en ook andere merken springen op de kar. “Vooral in België zijn ze succesvol.” Heb jij een kind dat jonger is dan 12 jaar en een elektrische fiets heeft? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Lees meer »