LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel en Vermeeren zien vanop de bank hoe Girona op voorsprong klimt

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren. Krijgen we een even spectaculaire wedstrijd als in Girona? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Jongetje gaat minigolfen met papa, maar raakt… de verkeerde ballen

Papa James zal de volgende keer wellicht twee keer nadenken vooraleer hij zijn zoontje George nog mee uit minigolfen neemt. De twee stonden op een terreintje toen het jongetje zijn best deed, maar… de verkeerde ballen raakte. James zakte in elkaar terwijl mama op de achtergrond haar lach niet kon inhouden. George was zich van geen kwaad bewust en speelde

Lees meer »

Tweede gezamenlijke duivenvlucht is op til

Waar veel gemeenten geen duivenverenigingen meer hebben, telt Torhout er nog twee: De Torhoutse Duif en Gans Alleen. Beide clubs organiseren net als vorig jaar een gezamenlijke duivenvlucht, die zowel door burgemeester Kristof Audenaert als door het stadsbestuur gesteund wordt. Het gaat om een vlucht vanuit Châteaudun voor oude en jaarlingen en dit op zaterdag
The post Tweede gezamenlijke

Lees meer »

Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers

Het jubelen is begonnen! Met Café Mangé is definitief het startschot gegeven voor de 60ste editie van de Tinekesfeesten. Ondanks de regen was het opnieuw een geslaagde editie. 1.500 bezoekers konden zich culinair uitleven aan de 14 foodtrucks wat gelijk staat aan 100 m verwennerij.
The post Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers appeared first on

Lees meer »

Vergeet die boost voor je creativiteit: verveling is vooral vervelend

Weinig dingen die de laatste jaren zo de hemel in geprezen worden als verveling. Nietsdoen zou goed zijn voor de mentale rust én de creativiteit bevorderen. Zoals Rani De Coninck het vorige week zei in De Morgen: “Daar begint alles, met verveling.” Else Boer was dan ook van plan om er alles uit te persen, uit haar dagen vol verveling.

Lees meer »

Mamadepot houdt opendeur op 25 mei

Het mamadepot in de Sint-Rijkersstraat 22 in Alveringem begint een vaste waarde te worden. De winkel met ontmoetingsplaats viert haar tweede verjaardag met een opendeurdag op zaterdag 25 mei.
The post Mamadepot houdt opendeur op 25 mei appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De acteurs leerden hun teksten niet meer, omdat ik ze toch herschreef”: de strafste verhalen uit 20 jaar ‘Het eiland’

De acteurs van de legendarische reeks ‘Het eiland’ hebben goed nieuws: er komt een speciale reüniespecial naar aanleiding van de twintigste verjaardag. ‘Dag Allemaal’ brengt de hoofdrolspelers van toen nu al samen voor de strafste anekdotes over de cultserie. Van je beha opvullen met herenkousen tot een pijnlijke grimas die maar niet wilde verdwijnen. “Het was pure anarchie op de

Lees meer »