LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel en Vermeeren zien vanop de bank Griezmann gelijkmaker maken

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren. Krijgen we een even spectaculaire wedstrijd als in Girona? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Spirituele beuers ‘Bloom’ met meer dan 50 stanhouders neergestreken in Menen

Voor het eerst in meer dan 30 jaar, streek Bloom neer in Menen. De spirituele beurs, ondertussen een ware referentie in de Benelux, kwam nooit eerder naar de grensstad. Meer dan 50 standhouders boden bezoekers een blik op een alternatieve wereld en manier van leven.
The post Spirituele beuers ‘Bloom’ met meer dan 50 stanhouders neergestreken in Menen appeared

Lees meer »

Verankeringsstrategie botst op scepsis

18:38 Met de instap van de federale staatsinvesteringsmaatschappij SFPIM in de materialengroep Umicore spreidt de Belgische overheid haar tentakels in de ondernemingswereld in ons land alweer verder uit. Da…

Lees meer »

“Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te schieten”: dronkenlap die met speelgoedwapen zwaaide aan sociale kruidenier hoeft niet naar de cel

B.C. (32) had duidelijk weinig tijd toen hij vlak voor openingstijd een speelgoedwapen trok aan de sociale kruidenier in Oostkamp. Hij dreigde ermee te schieten als de winkel niet snel openging. Toch gaf de Brugse rechtbank de drankverslaafde man nog een kans.
The post “Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te schieten”: dronkenlap die met speelgoedwapen zwaaide

Lees meer »

Hoe is het nog met ex-prof Eliot Lietaer?

Momenteel vindt in Frankrijk de Boucles de la Mayenne plaats, een UCI Pro-rittenkoers. Tien jaar geleden behaalde Eliot Lietaer (33) er zijn eerste en enige zege als prof. Anno 2024 is geen wielrenner meer.
The post Hoe is het nog met ex-prof Eliot Lietaer? appeared first on KW.be.

Lees meer »