LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA (14u). Kan Axel Witsel winnen van seizoensrevelatie Girona?

Atlético Madrid, met Axel Witsel, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren. Krijgen we een even spectaculaire wedstrijd als in Girona? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel

Een 28-jarige Roemeen en zijn 58-jarige vader uit Kortrijk riskeren voor de Brugse rechtbank zes jaar effectieve celstraf en een monsterboete voor mensenhandel in de bouwsector. De twee zijn niet aan hun proefstuk toe.
The post Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG. De beker gaat de lucht in op Jan Breydel, ook Noa Lang viert mee: volg hier de festiviteiten van kampioen Club Brugge op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Acht doden bij mesaanval in China

Een man heeft acht mensen gedood met een mes in Xiaogan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hebben Chinese staatsmedia vrijdag bericht onder aanhaling van de lokale autoriteiten. Er viel ook een gewonde.

Lees meer »

Zelf dementie ervaren met behulp van VR-bril in woonzorgcentrum in Beringen: “Het zet je aan het denken” 

Woonzorgcentrumgroep Ocura in Beringen gaat personeel, vrijwilligers en bezoekers laten ervaren hoe het is om met dementie te leven met behulp van virtualrealitybrillen. Deelnemers zullen kunnen kiezen uit twee ervaringen: eentje in een vroeg stadium van de ziekte en de andere ervaring zal tonen hoe het is om vergevorderde dementie te hebben. "Het doet je stilstaan bij je eigen gedrag",

Lees meer »