“Haar gezichtsuitdrukkingen maken haar verdacht”: ex-deelnemers ‘De mol’ verklappen wie hun verdachte is

Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is alweer een schot in de roos, met al meer dan een miljoen kijkers voor de eerste aflevering. Uiteraard wordt het de komende weken alleen maar spannender. Na de exits van Gillian, Karolien en nu ook Philippe blijven er nog zeven kandidaten over die mogelijk de boel saboteren op het Italiaanse eiland Sicilië. Wie is het meest verdacht? Wie juist niet? En hoe laten de deelnemers zich opmerken? ‘TV Familie’ vroeg het aan twee ex-mollen en één ex-winnaar. 

Meer krantenkoppen in België

“Enkele tientallen” bussen van De Lijn staan aan de kant wegens faillissement Van Hool

De Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, zo bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen en dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland heeft niet voldoende troepen voor grote doorbraak in Oekraïne, zegt NAVO-generaal – “Rusland gebruikt burgers als menselijk schild”

Het Russische leger houdt 35 tot 40 burgers vast in de stad Vovtsjansk en gebruikt hen als menselijk schild om een militair hoofdkwartier te beschermen. Dat zegt de lokale politie. De Russische opmars zou in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv dan weer een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Museumpashouders mogen op 18 mei vriend meenemen voor gratis museumbezoek

De zowat 200.000 houders van een museumpas, een abonnement dat een jaar lang toegang geeft tot meer dan 245 musea, mogen naar aanleiding van International Museum Day op 18 mei een vriend meenemen voor een gratis museumbezoek. Die dag vormt meteen ook het startschot voor de Week van de Belgische Musea, zo heeft de organisatie museumPASSmusées vrijdag aangekondigd.

Lees meer »

Drie meerderjarigen aangehouden voor gooien van riooldeksel van brug op vrachtwagen, twee minderjarigen naar jeugdinstelling en onder huisarrest

Er zijn zondag vijf personen opgepakt die betrokken zouden zijn bij het gooien van een riooldeksel op een vrachtwagen op de E42 nabij Andenne, waarbij een Roemeense truckchauffeur om het leven kwam. Dat bevestigt het parket van Namen. Drie meerderjarigen zijn inmiddels formeel aangehouden, twee minderjarigen werden ter beschikking van de jeugdrechter gesteld.

Lees meer »

? “Joost Klein is een ongeleid projectiel dat is ontploft”

Afgelopen weekend vond in het Zweedse Malmö de 68e editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Het was, zacht uitgedrukt, een bewogen editie. Heeft de organisatie de goede beslissing genomen door de Nederlandse zanger Joost Klein te diskwalificeren na een ‘incident’? Wat met de commotie rond de deelname van Israël? En hoe hard is het imago van het Eurovisiesongfestival geschaad? Showbizzjournalist Mark

Lees meer »

“Dit had fataal kunnen aflopen”: jonge renster ontsnapt aan drama nadat onoplettende ploegleider haar ten val brengt met volgwagen

De Franse jeugdrenster Amandine Muller (17) is zondag aan een drama ontsnapt tijdens het Frans kampioenschap voor vrouwen junioren. Ze reed samen met latere winnares Célia Gery aan de leiding in de wedstrijd, toen ze plots werd aangereden door de volgwagen van Gery’s ploegleider. “We zijn zo dankbaar dat ze niet naar de rechtse kant is gevallen”, zei Adam Hansen,

Lees meer »

Oeps: hond doet autoruit naar beneden tijdens carwash

Hondje Brooklyn uit Mexico heeft zijn baasje erg kwaad gemaakt woensdag. De viervoeter opende plots het autoraam toen de wagen gewassen werd in de carwash. Al het water en schuim kwam hierdoor naar binnen waardoor de binnenkant doorweekt was. En Brooklyn die durfde zijn baasje niet meer aan te kijken.

Lees meer »

Vermiste ara Zazu terug bij gezin: “Tranen van geluk”

De vermiste blauw-gele ara Zazu die zaterdag ontsnapte bij haar gezin in Handzame bij Kortemark is terug thuis. Een opsporingsbericht werd meer dan 1.000 keer gedeeld en de vogel landde dinsdagavond plots spontaan bij haar baasjes toen ze in een andere tuin werd opgemerkt. “Ons gezin is terug compleet en er vloeiden tranen van geluk”, laat baasje Phoebé Vanderwee (26)

Lees meer »

Leerlingen fietsen langs historische locaties

In het kader van herinneringseducatie organiseerden de basisscholen Immaculata en De Geluksvogel samen met de werkgroep onder leiding van Jo Bergez van Gidsenkring Brugge (Hello Bruges), een fietstocht langs tien belangrijke locaties in Sint-Michiels.
The post Leerlingen fietsen langs historische locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. KMI verlengt code geel voor regen en onweer tot 18 uur. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag parten. Er kunnen in heel het land buien met onweer tot ontwikkeling komen. Het KMI geeft dan ook code geel voor regen en onweer tot 18:00 uur vanavond. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en

Lees meer »

Ilse hing wagen aan ‘semipublieke’ laadpaal tijdens shoppen, maar schrok van de factuur. En ze is lang niet de enige

Wie zijn wagen oplaadt aan een semipubliek laadpunt, kijkt maar beter uit. De tarieven kunnen immers veel hoger liggen dan wat gangbaar is. Dat ondervond ook Ilse Steels tijdens een namiddagje shoppen in Nieuwpoort: zij kreeg plots een factuur van 98 euro. “Lesje geleerd, hoor!” Maar ze is lang niet de enige. Wat zijn de valkuilen en hoe vermijd je

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »