Tantra-massages en pikante opmerkingen: Antwerps kunstencentrum De Studio zet directeur op non-actief na verhaal over grensoverschrijdend gedrag

In het Antwerpse kunstencentrum De Studio heeft de raad van bestuur beslist dat directeur Marc Verstappen tijdelijk een stap opzij moet zetten wegens een onderzoek naar seksisme en ongepast flirtgedrag. Dat schrijven ‘De Standaard’ en ‘Gazet van Antwerpen’. Aanleiding is de publicatie ‘Life is but a dream’ van theatermaker Julie Cafmeyer. Daarin wordt gesuggereerd dat Verstappen misbruik maakte van zijn positie in de periode dat Cafmeyer als theatermaker aan De Studio verbonden was. “Wat denken jullie wel? Dat een zevenentwintigjarig meisje zin heeft om met een vijftigjarig koppel te vrijen?” 

Meer krantenkoppen in België

Johan (45) verhuisde naar Portugal, maar krijgt een jaar later te horen dat hij lijdt aan longkanker: “Ik hoop dat ik mijn vijftigste verjaardag haal”

Alles leek Oostendenaar Johan Deprez en zijn vrouw Sibby voor de wind te gaan. Een week voor hij 40 jaar werd, had hij een huis geërfd in Portugal en verhuisden ze daarheen. Een leven onder de Portugese zon leek het koppel toe te lachen. Tot Johan in 2020 het zware verdict kreeg: uitgezaaide longkanker. “Ik krijg nu drie keer per

Lees meer »

Aanslag op Joods Museum dompelde België tien jaar geleden in een diepe rouw

Vandaag, op 24 mei, is het exact tien jaar geleden dat Mehdi Nemmouche vier mensen doodschoot in het Joods Museum in Brussel. De Franse Syriëstrijder werd daarvoor in 2019 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Tien jaar na datum timmert het Joods Museum verder aan zijn missie van het openstellen en delen van culturen, ondanks de moeilijkheden die de huidige spanningen

Lees meer »

Auto botst met verkeerspaal in Emelgem

In de Tinnenpotstraat in Emelgem botste vrijdagavond een man tegen een verlichtingspaal. De bestuurder bleef ongedeerd, maar de paal brak af en kwam dwars over de weg te liggen.
The post Auto botst met verkeerspaal in Emelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen Oostendse overwinning in Sing Again

Vrijdagavond viel het doek over de nieuwe talentenshow Sing Again en werd één iemand bekroond tot ultieme winnaar van 35 jaar talentenjachten. Die eer kwam de 17-jarige Marjolein uit Gent te beurt, die in 2016 op 9-jarige leeftijd iedereen met open mond achterliet in Belgium’s Got Talent. Seppe Herreman en Lola Obasuyi uit Oostende beten in het zand. Lola bereikte

Lees meer »