De Studio zet directeur op non-actief na publicatie van Julie Cafmeyer over grensoverschrijdend gedrag

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Prins Harry verliest hoger beroep over beveiliging door Britse politie

De Britse prins Harry heeft het hoger beroep bij het Hooggerechtshof tegen een uitspraak over zijn beveiliging in het Verenigd Koninkrijk verloren. De prins, die al een tijd in de Verenigde Staten woont, wil politiebeveiliging wanneer hij in zijn geboorteland is, maar de rechter oordeelde in februari dat dat niet ging gebeuren.

Lees meer »

Vias wil marge voor flitsboetes fors verkleinen

De cruisecontrol instellen op zo’n 130 km/u en toch geen boete riskeren? Verkeersinstituut Vias vraagt dat de technische marge die nog steeds bestaat, fors lager wordt. “Snelheid meten kan nu zo veel nauwkeuriger. Als iedereen beter de bestaande limieten volgt, wordt het verkeer veiliger.”

Lees meer »

“Er kwamen maar 10 spelers meer naar de training”: T1 Lenz Leclercq (Rekkem Sport) gooit handdoek in de ring

Rekkem Sport is met een voorlopige veertiende plaats in de stand niet aan zijn beste seizoen bezig. De groen-witten verloren vorige speeldag met 5-1 op FC Houthem. Meteen na de wedstrijd gooide T1 Lenz Leclercq de handdoek in de groen-witte ring. Voorzitter Mathy Vanhuylenbrouck en sportief verantwoordelijke Stijn Camelbeke moeten op zoek naar een vervanger.
The post “Er kwamen maar

Lees meer »

“Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te schieten”: dronkenlap met cowboyhoed trekt speelgoedwapen aan sociale kruidenier in Oostkamp

B.C. (32) had duidelijk weinig tijd toen hij vlak voor openingstijd een speelgoedwapen trok aan de sociale kruidenier in Oostkamp. In beschonken toestand dreigde hij ermee te schieten als de winkel niet snel de deuren opende. Zijn opvallende kledingstijl verleidde de verdediging tot een verwijzing naar de VRT-reeks Chantal.
The post “Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te

Lees meer »