Bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne wil aprilvis-orka van Oostduinkerke kopen

Bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne wil de orka uit papier-maché kopen die Oostduinkerke op 1 april op het strand legde. De grap verwees naar een discussie vorig jaar, toen een echte orka was aangespoeld op de grens van de twee gemeenten en ze het dier allebei opeisten. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

In een videoboodschap heeft Wout Van Aert zich uitgesproken over de haalbaarheid van zijn doelen voor de komende maanden.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Al lachend zeggen we dat enkel zotten werken, maar eigenlijk valt er niks te lachen”

Dat het verschil tussen werken en niet werken voor sommige mensen in ons land hooguit dertig euro bedraagt – zoals economen in opdracht van N-VA becijferden – zou iedereen die de voorbije decennia in de Wetstraat heeft rondgelopen het schaamrood op de wangen moeten bezorgen. Zij hebben een land gebouwd waarin mensen die werken en ondernemen onvoldoende naar waarde geschat

Lees meer »

Kleuter (4) naar ziekenhuis met snijwonden nadat stuk gevel naar beneden valt op caféterras in Oostende

Een kindje van 4 jaar is maandagavond met snijwonden afgevoerd naar het ziekenhuis nadat brokstukken van een gevel naar beneden kwamen. De kleuter zat net met haar opa op het terras van café ’t Peerd iets te drinken toen het incident gebeurde.
The post Kleuter (4) naar ziekenhuis met snijwonden nadat stuk gevel naar beneden valt op caféterras in Oostende

Lees meer »

Spaans concept van pintxos nu ook in Roeselare dankzij restaurant Bardolino

Kevin Soenens, sinds 2008 zaakvoerder van het Mexicaanse restaurant Het Noorderhuis in de Noordstraat, opent vrijdag de deuren van een gloednieuwe tapaszaak in het pand vlak naast zijn restaurant. In Bardolino kan je volop genieten van pintxos, kleine gerechtjes in een potje of op een sneetje brood. “We leerden dit fantastisch concept kennen op reis in Spanje en willen dit

Lees meer »

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht ‘De Tijd’ vandaag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld).

Lees meer »