Waarom ‘sterke Pol’ de confrontatie met de cipiers aangaat: ‘Het gevaar is dat hij iets te zelfzeker wordt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Limburg krijgt eigen Pride-parade in Hasselt vanaf 2025

Vanaf 2025 krijgt Limburg zijn eigen Pride-Parade in Hasselt. Het moet een evenement worden met een Pride Village, een optocht door het centrum van Hasselt en een Pride Festival. "We zijn ontzettend blij dat we een gaststad gevonden hebben, nu kunnen we verder om er een onvergetelijk evenement van te maken", vertelt Bert Brone, voorzitter Limburg Pride vzw.

Lees meer »

Michel Hoornaert en Suzanne Leplae vieren platina huwelijk: “We kregen met de taxi wel een lekke band op weg naar de kerk”

Rollegemnaars Michel Hoornaert (94) en Suzanne Leplae (96) kregen woensdagvoormiddag bezoek van raadslid Stephanie Demeyer in het Woon- en Zorgcentrum De Zon in Bellegem. Dit naar aanleiding van hun briljanten huwelijksverjaardag: ze zijn 70 jaar getrouwd. “We hebben veel gewerkt en veel geluk gehad”, zegt het echtpaar.
The post Michel Hoornaert en Suzanne Leplae vieren platina huwelijk: “We kregen met

Lees meer »

Hanne (29) krijgt boete voor gsm-gebruik achter het stuur in La Louviere: “Maar ik zat op dat moment op een schaatspiste in Liedekerke”

Hanne Mignon (29) uit Kerksken moet een boete betalen van maar liefst 184 euro nadat ze betrapt werd op het gebruik van de gsm achter het stuur in La Louvière. Alleen is de 29-jarige vrouw helemaal niet in La Louvière geweest, en al zeker niet haar wagen. Wat het allemaal nog mysterieuzer maakt, is dat de nummerplaat en zelfs het

Lees meer »

“Patiënten vragen om geopereerd te worden door de chirurg van Pogacar”: hoe befaamde operatie job van Limburgse dokter veranderde

Zondagmiddag 23 april 2023. In het Ziekenhuis Oost-Limburg is hand- en polschirurg Joris Duerinckx bezig om de Tour te redden. Zijn opdracht? Een complexe handblessure behandelen. Zijn patiënt? Ene Tadej Pogacar. Een jaar later blikt de chirurg terug op de operatie die zijn job veranderde: “We krijgen zelfs aanvragen uit het MIdden-Oosten en de VS.”

Lees meer »