Sidra (4) overleden in ziekenhuis na turnongeluk op school

De kleine Sidra (4) uit Zwijndrecht is dinsdag overleden in het ziekenhuis nadat ze daar vijf dagen in coma lag na een turnongeluk op school in Burcht. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE BURNLEY-BRIGHTON (16u). Halen Vincent Kompany en co een broodnodige zege tegen Brighton?

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE VROUWEN. Wedstrijd geneutraliseerd door ongeval buiten koers – Kopecky: “Niet veel getraind, maar voelde wel goed aan”

Vandaag wordt de tiende editie van de Amstel Gold Race voor vrouwen gereden. De rensters moeten 157 kilometer overwinnen in Nederlands Limburg. Onderweg wordt er 22 keer geklommen. De scherprechter wordt ongetwijfeld de Cauberg, die maar liefst vijf keer getemd moet worden. Kan Lotte Kopecky na Parijs-Roubaix ook de Amstel winnen? Volg de race hieronder.

Lees meer »

Leegstaand schoolterrein in Olsene krijgt nieuwe invulling

Het grotendeels leegstaande schoolterrein langs de N43 in Olsene krijgt binnenkort een nieuwe invulling. Een eerste basisstudie is al opgemaakt en het gemeentebestuur staat ook open voor ideeën en suggesties van burgers.
The post Leegstaand schoolterrein in Olsene krijgt nieuwe invulling appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, Willem-Alexander bedankt Spanjaarden omdat z’n dochter in Madrid mocht schuilen

De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde

Lees meer »

McCarthy 2.0? Plannen van voorzitter Mike Johnson voor Oekraïense steun leiden tot crisis binnen Republikeinse Huis

De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Mike Johnson wil plannen laten goedkeuren voor nieuwe buitenlandse steunpakketten, onder meer aan Israël en Oekraïne. Vooral de hulp aan de Oekraïners stoot op verzet binnen de radicaal-rechtse flank van de Republikeinse partij. Twee afgevaardigden dreigen met een procedure om Johnson af te zetten als hij zijn plannen zou doorduwen, maar hij deinst

Lees meer »

EXCLUSIEF. Ooit waren ze erg close. Nu geven Hilde R. en meesteroplichter Van Haut elkaar de schuld: beiden verdacht van gesjoemel bij vzw

In een groot onderzoek naar gesjoemel bij een vzw die zich bekommert om mensen met een beperking is nu ook niemand minder dan meesteroplichter Piet Van Haut (55) in verdenking gesteld. Hij en een flamboyante vrouw – die daarnaast ook verdacht wordt van moord op haar rijke echtgenoot – zouden de bejaarde oprichter van de vzw richting uitgang hebben geduwd.

Lees meer »

“Er kwamen maar 10 spelers meer naar de training”: T1 Lenz Leclercq (Rekkem Sport) gooit handdoek in de ring

Rekkem Sport is met een voorlopige veertiende plaats in de stand niet aan zijn beste seizoen bezig. De groen-witten verloren vorige speeldag met 5-1 op FC Houthem. Meteen na de wedstrijd gooide T1 Lenz Leclercq de handdoek in de groen-witte ring. Voorzitter Mathy Vanhuylenbrouck en sportief verantwoordelijke Stijn Camelbeke moeten op zoek naar een vervanger.
The post “Er kwamen maar

Lees meer »