“Recordinternational Jan Vertonghen haakt na het EK voetbal af als Rode Duivel”

Het einde van een tijdperk? In besloten kring zou Jan Vertonghen (36) volgens ‘La Dernière Heure’ zijn beslissing al gemaakt hebben: na het komende EK voetbal in Duitsland stopt hij als Rode Duivel. De verdediger is met 154 caps Belgisch recordinternational. 

Meer krantenkoppen in België

Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode”

Momenteel ligt Amber Ryheul op koers om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs, maar de 25-jarige judoka uit Houthulst mag de komende weken zeker niet op haar lauweren rusten. Integendeel. “Het is héél spannend.”
The post Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Coach Hayen, ontspannen Vanaken en andere Club-spelers arriveren aan stadion

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

West-Vlaamse jongen valt uit raam op schoolreis in Turkije

Een West-Vlaamse jongen uit Zarren viel op schoolreis in Turkije uit een raam schrijft HLN. Hij liep een vleeswonde op ter hoogte van de oksel. De jongen is niet in levensgevaar, maar blijft wel nog 24 uur in het ziekenhuis ter observatie.
The post West-Vlaamse jongen valt uit raam op schoolreis in Turkije appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEVE PEILING. 7 op de 10 Vlamingen willen totaalverbod op alcohol achter het stuur (maar slechts twee partijen zijn uitgesproken pro)

Fiscaal voordelige bedrijfswagens? Afschaffen die handel. Een rijbewijs met punten? Voer maar in. Geen druppel alcohol voor wie achter het stuur kruipt? Een goed idee. Althans: zo denkt een ruime meerderheid van de Vlamingen, zo blijkt uit een peiling van HLN en ‘VTM NIEUWS’. De meeste partijen hebben echter niet altijd de wil – of de durf – om dat

Lees meer »

Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de

Lees meer »

TERUGLEZEN CRISIS MIDDEN-OOSTEN. Commandanten IDF: Israëlische tegenaanval zou “nakend” kunnen zijn, Teheran waarschuwt voor vergelding

Een hoge officier van het Israëlische leger zei maandagavond dat Israël mogelijk op zeer korte termijn met een reactie komt op de Iraanse aanval van afgelopen weekeinde. Teheran waarschuwt dat, mocht Israël aanvallen, het “binnen enkele seconden” terug zal slaan. In Israël komt het oorlogskabinet opnieuw samen. Israël wil Iran van antwoord dienen met een tegenaanval, maar kwam gisteren niet

Lees meer »

Beelden tonen hoe dader van steekpartij Sydney shoppers achtervolgt en omstander de confrontatie aangaat op trap

Op beelden die circuleren op het internet is te zien hoe de dader van de steekpartij in het Australische Sydney rondrent in het shoppingcenter. Met een mes in de hand zit de man willekeurige shoppers achterna. Eén van de omstanders probeerde de man nog tegen te houden op de roltrap vooraleer de politie hem uiteindelijk kan neerschieten. Er vielen al

Lees meer »

Grote Lenteschoonmaak van MIROM is groot succes, maar record sneuvelt niet

De Grote Lenteschoonmaak is afgelopen en de resultaten zijn gekend. De ambitieuze doelstelling van MIROM, om het record van vorig jaar te verbreken, is gehaald. Niet minder dan 1785 vrijwilligers haalden samen 300 vuilniszakken met zwerfvuil op.
The post Grote Lenteschoonmaak van MIROM is groot succes, maar record sneuvelt niet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ooit zo close, nu een bitsige vete: hoe is het gesteld met de band tussen de ‘Harry Potter’-acteurs en J.K. Rowling?

De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en

Lees meer »

Postbode maakt het zichzelf wel heel gemakkelijk en rijdt met Bpost-busje over voetpad tot aan brievenbussen

Een postbode die vanmorgen de post rondbracht in Booischot (Heist-op-den-Berg) deed dat op een wel heel eigenaardige manier. De bestuurder had geen zin om telkens uit zijn busje te stappen om naar de brievenbus te wandelen. Dus daar vond de postbode een inventieve oplossing voor: hij reed gewoon met het voertuig over het voetpad tot aan de brievenbus. Heel wat

Lees meer »

EXCLUSIEF. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “Ik wilde Club ook na nieuwjaar bijstaan. Verhaeghe zag dat anders. Zijn goed recht”

Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club

Lees meer »

Tars (17) hoopt met kortfilm ‘Dear Mary’ op toelating in filmschool KASK: “Tijdens de opnames heb ik nog aan het scenario gesleuteld”

Het was afgelopen zondag gezellig druk in de omgeving van Roterij Sabbe, voor de opnames van de kortfilm ‘Dear Mary’ onder leiding van de 17-jarige Tars Coulembier uit Kuurne. Tars studeert aan Spes Nostra Kuurne, waar hij de richting Economie-Moderne Talen volgt. Vanaf volgend jaar hoopt hij te gaan studeren aan de filmschool KASK in Gent. Of hij daar wordt

Lees meer »

Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg

Volley Heuvelland kende een succesvol jaar met de titel bij de dames in Promo 3. Ook bij de heren hebben ze een Promo 3-ploeg in competitie. Ook bij de ploeg van coach Wim Vercruysse was dit jaar een positieve evolutie te merken.
The post Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg appeared first on KW.be.

Lees meer »