Einde van een tijdperk: recordinternational Jan Vertonghen stopt na EK als Rode Duivel

 

Over een extra seizoen bij Anderlecht heeft Jan Vertonghen nog geen beslissing genomen. Over zijn toekomst bij de Rode Duivels wel: de straks 37-jarige recordinternational stopt na het EK bij de nationale ploeg.

 

Meer krantenkoppen in België

“Deze clip draaien was een geschifte ervaring”: Choreografie campagnevideo Nafi Thiam gemaakt door Alexander uit Roeselare

Enkele maanden voor de start van de Olympische Spelen lanceren AXA Belgium en ambassadrice Nafi Thiam een nieuwe campagne met een video die naast de kampioenen ook de onzichtbare mensen achter de atleten in beeld brengen, de medewerkers dus en vooral de supporters. De Roeselaarse danser en choreograaf Alexander Vantournhout deed de choreografie voor de campagnevideo die vanaf deze week

Lees meer »

Politierechter beveelt man uit Nieuwpoort die aan hoge snelheid door rode licht reed zélf te komen: “Hij bedreigde de politie zelfs”

Een 33-jarige man uit Nieuwpoort die naar verluidt een grote afkeer van de politie heeft mag het nu zelf komen uitleggen bij de politierechter. V.D. zette de boel op stelten op straat en vond het daarna nodig de politie te provoceren. “En zelfs wat te bedreigen, dit pikken we niet”, sprak de procureur.
The post Politierechter beveelt man uit Nieuwpoort

Lees meer »

Persoon die besmettingen met varkenslintworm in Lier veroorzaakte is geïdentificeerd

Na uitgebreid en intensief brononderzoek heeft het Departement Zorg met zekerheid kunnen identificeren welke persoon de bron was voor besmettingen met varkenslintworm in basisschool Het Molentje in Lier. Het onderzoek heeft aangetoond dat de persoon al sinds de zomer van 2022 niet meer besmettelijk is en de varkenslintworm in het buitenland heeft opgedaan. Om de privacy van de persoon af

Lees meer »

Actieplan tegen stijgende fraude met derde-betalersregeling door zorgverleners

Omdat het aantal dossiers van fraude door medische zorgverleners steeds toeneemt, heeft de Anti-fraudecommissie een actieplan opgesteld. De prioriteiten zijn enerzijds meer transparantie over wat de patiënt wordt aangerekend en anderzijds een betere mogelijkheid om het RIZIV-nummer van veelplegers makkelijker af te pakken. Bij de tandarts wordt gedacht aan een patiëntendossier dat gekoppeld wordt aan de e-ID.

Lees meer »

GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit”

Brussel, Parijs of Geneve? De echte autoliefhebber trok dit weekend richting Kortrijk, waar de GR8 International Carshow opnieuw de deuren opende. Van glimmende velgen tot hypersportwagens? Ze maakten er allemaal hun opwachting. “Kortrijk? Je waant je hier in Dubai aan de Leie!”
The post GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit” appeared first on

Lees meer »

Liveblog – VS waarschuwt Iran in Veiligheidsraad, Israëlisch oorlogskabinet is verdeeld over tegenaanval 

De VS heeft Iran in de VN-Veiligheidsraad gewaarschuwd om geen verdere aanvallen te lanceren op Israël. Het Israëlische oorlogskabinet wil Iran van antwoord dienen met een tegenaanval, maar raakt het niet eens over de timing en omvang. De G7, de groep van grootste industrielanden, denkt na over extra sancties tegen Iran. Volg in onze liveblog de laatste ontwikkelingen in het

Lees meer »

Ze werd er zelf als tiener misbruikt, nu steunt Paris Hilton een wetsvoorstel voor meer transparantie bij jeugdinstellingen

Amerikaanse actrice Paris Hilton (43) steunt de nieuwe wetgeving in Californië die meer transparantie vraagt voor jeugdcentra. De bedoeling is om meer inzicht te krijgen over de manier waarop ze in zo’n centrum dwangmaatregelen of afzondering gebruiken tegen minderjarigen. Hilton zet zich enorm hard in voor dit onderwerp omdat ze er als tiener zelf misbruikt is.

Lees meer »