Einde van een tijdperk: recordinternational Jan Vertonghen stopt na EK als Rode Duivel

 

Over een extra seizoen bij Anderlecht heeft Jan Vertonghen nog geen beslissing genomen. Over zijn toekomst bij de Rode Duivels wel: de straks 37-jarige recordinternational stopt na het EK bij de nationale ploeg.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Thuis bij prinses Delphine: “Als je ziet waar ik enkele jaren geleden stond, is alles vrij positief uitgedraaid”

Een opvallend rood-roze broekpak, met daarop de afbeelding van een vlinder. Prinses Delphine (56) straalde naar goede gewoonte op de nationale feestdag. Haar outfit was dan ook allesbehalve zomaar gekozen. Dat vertelde de prinses aan ‘Story’-journalist en royaltyexpert Wim Dehandschutter tijdens een exclusief gesprek bij haar thuis. Over haar outfit en de persoonlijke brief die vorig jaar uitlekte. “Het was

Lees meer »

Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle roet te verwijderen”

“Als de brandweer tien minuten later was geweest, was het volledige plafond van de keuken wellicht ingestort. Al onze elektriciteit was weggesmolten en overal in het restaurant lagen er roetdeeltjes. We konden niet anders dan de deuren sluiten.”
The post Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle

Lees meer »

Waar Acid niet in slaagde, lukt tieners wel: TikTokkers dringen Tomorrowland binnen en blijven uit handen van security

Op TikTok zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe twee tieners probleemloos het festivalterrein van Tomorrowland binnendringen. Dat alleen al is geen sinecure, want ’s werelds grootste dancefestival ongemerkt binnen glippen doe je niet zomaar even, zou je denken. Maar daar blijft het niet bij: het duo blijft ook uit de handen van de security en kan zo nog

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »