Bart De Wever (N-VA) vindt PS-voorzitter Magnette “ongeschikt om premier te worden”

N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt PS-collega Paul Magnette niet geschikt als premier “aangezien je hem niet kan vertrouwen”. Dat zegt De Wever in een interview met het weekblad Humo. De N-VA-voorzitter wil zelf het premierschap opnemen indien zijn partij de grootste in een nieuwe federale coalitie zou worden. “We moeten De Croo en zijn twintig ministers zo snel mogelijk buitensjotten.” 

Meer krantenkoppen in België

Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft

Op 9 juli 1959 stapten Jozef Pint en Celesta Vanpachtenbeke in het huwelijksbootje. Op zaterdag 13 juli brachten burgemeester Jan Morbee en schepen Bert De Brabandere het echtpaar een bezoek tijdens de viering van hun briljanten bruiloft.
The post Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen

BS Geluveld kon zich vorig jaar niet redden in tweede provinciale. Met de komst van heel wat nieuwe spelers en de opstart van een B-elftal maken ze zich in Geluveld klaar om mee te strijden bovenaan in derde provinciale.
The post BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Been van surfer aangespoeld na aanval door haai in Australië

Het afgerukte been van de surfer die dinsdagochtend lokale tijd door een haai aangevallen werd bij de Australische badplaats Port Macquarie , is aangespoeld op het strand. Dat heeft de politie gezegd. Het werd door buurtbewoners in ijs verpakt en vervolgens overgevlogen naar het ziekenhuis in Newcastle, waar de surfer wordt verzorgd.

Lees meer »

Vader en oudste zoon (12) sterven bij tragisch ongeval op weg naar vakantie in de Ardennen: “De jongste ontwaakt morgen uit zijn coma. Hij weet nog niet dat zijn papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon waren op slag dood, de twee andere zoons raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

Ryan Reynolds en Hugh Jackman samen in ‘Deadpool & Wolverine’: “Eindelijk vervanging voor sterren als Brad Pitt en Johnny Depp”

Vanaf vandaag kan je in de Belgische filmzalen gaan kijken naar ‘Deadpool & Wolverine’, de nieuwste Marvel-blockbuster met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Vooral die eerste past volgens regisseur Jan Verheyen in een lijstje van "zelfrelativerende, veilige, aantrekkelijke filmsterren die eindelijk de generatie van Brad Pitt, Johnny Depp en Tom Cruise vervangen".

Lees meer »