Belgische staat tekent cassatieberoep aan tegen beslissing om Freddy Horion vrij te laten

De Belgische staat gaat in cassatieberoep tegen de beslissing om Freddy Horion (76), de langstzittende gevangene van ons land, uit de gevangenis te halen. Dat bericht VRT Nieuws en wordt bevestigd uit goede bron.

 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10

Enkele oud-leden van het vroegere jeugdhuis De Closjard, de voorloper van het huidige De Troubadour, hebben vanuit nostalgische overwegingen nog eens een Closjard-weekend georganiseerd.
The post Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs

Bij verbouwingswerken op de site van het middeleeuwse vissersdorp Walraversijde in Oostende werden opnieuw belangrijke vondsten gedaan en geeft de bodem weer wat meer geheimen prijs over de ooit erg welvarende vissersgemeenschap die ook handel dreef met overzeese gebieden.
The post Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst sinds restauratie weer Last Post onder Menenpoort: “Een verrassing, ook voor de klaroenblazers”

De eerste Last Post onder de Menenpoort sinds de start van de restauratie zou komende woensdag geblazen worden, maar geheel onverwacht gebeurde dat maandag al. De aanwezigen gaven hun ogen de kost. “De poort is heel mooi, een verademing.”
The post Voor het eerst sinds restauratie weer Last Post onder Menenpoort: “Een verrassing, ook voor de klaroenblazers” appeared first

Lees meer »

Bert en Michiel organiseren allerlaatste fuif ooit in zaal ISO: “Iedere Izegemnaar ging hier al uit de bol”

Er is geen Izegemnaar ouder dan dertig die nog nooit de benen heeft losgegooid tijdens een fuif in het ruim vijftigjarig bestaan van zaal ISO. Nu ze deze zomer definitief onder de sloophamer verdwijnt, willen Bert Deplae (41) en Michiel Delheye (28) nog een allerlaatste fuif organiseren, als knipoog naar de tijd dat die er hoogtij vierden.
The post

Lees meer »