FORMULE 1. Race Verstappen in Australië gaat vroeg in rook op: Sainz profiteert maximaal

Geen hattrick voor Max Verstappen, die met zijn rem ook zijn winstkansen in rook op zag gaan, maar een één-tweetje voor Ferrari in Melbourne. Met een geweldige comeback van winnaar Carlos Sainz, twee weken na een blindedarmoperatie. 

Meer krantenkoppen in België

Maasmechelen moet organisator van Rommelrock dan toch 450.000 euro schadevergoeding betalen 

De gemeente Maasmechelen moet een schadevergoeding van 450.000 euro betalen aan de organisator van het Metal festival Rommelrock. Koen Haerden organiseerde het festival jarenlang, tot hij in 2013 geen vergunning meer kreeg, omdat hij volgens een politierapport connectie zou hebben met illegale motorbendes. In 2018 haalde Haerden al eens zijn gelijk, nu oordeelt het Hof van Beroep in Gent opnieuw

Lees meer »

Bjorn Syx wint Rally van de Monteberg voor eigen volk

Bjorn Syx (Citroën C3 Rally2) heeft in de Rally van de Monteberg een klinkende thuiszege behaalde. De Dikkebusnaar klopte ?BK-leider Niels Reynvoet (Skoda Fabia Rally2) ?na een ultieme eindsprint met amper drie tienden.
The post Bjorn Syx wint Rally van de Monteberg voor eigen volk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daniel en Rosette uit Vlamertinge vieren hun gouden jubileum

Op 27 april vierden Daniël Crombez en Rosette Riquière hun gouden huwelijksjubileum. Ze vierden hun feest in De Lissewal in Elverdinge, de zaak van hun zoon Jurgen, en wonen in de Landingstraat in Vlamertinge. Daniël (73) werd geboren in Ieper en Rosette (71) zag het levenslicht in Veurne.
The post Daniel en Rosette uit Vlamertinge vieren hun gouden jubileum

Lees meer »

Theater Sellewie sukkelt met een ingebeelde ziekte

Jong Theater Sellewie staat het komende weekend twee keer op de planken van het ontmoetingscentrum d’Iefte. Het gezelschap brengt er de voorstelling ‘De ingebeelde ziekte’ van Molière, in een regie van Filip Santens.
The post Theater Sellewie sukkelt met een ingebeelde ziekte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen

VVW-Westhoek Nieuwpoort vierde een dubbel feest, met de feestelijke opening van de nieuwe pontons F en G – samen goed voor 106 nieuwe ligplaatsen – en de officiële start van het nieuwe vaarseizoen 2024.
The post Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Republikeinse senatoren sturen intimiderende brief naar Internationaal Strafhof om géén aanhoudingsbevel uit te vaardigen tegen Netanyahu

Een groep Amerikaanse Republikeinse senatoren heeft een brief gestuurd naar Karim Khan, de openbaar aanklager van het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat schrijft het nieuwsmedium Zeteo, dat de hand kon leggen op de brief. Daarin dreigen de senatoren met sancties als het ICC een internationaal aanhoudingsbevel zou uitvaardigen tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

Lees meer »

Nadat “idioten” beertjes uit boom trokken voor selfies: één berenwelpje kon niet meer herenigd worden met moeder en zit nu in opvang

Ophefmakende beelden toonden vorige maand hoe een groepje mensen doodleuk twee wilde berenwelpjes uit een boom plukte om ermee op de foto te gaan. Vandaag is er goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: één van de welpjes kon na het incident helaas niet meer herenigd worden met haar moeder. Het verweesde beertje zit nu in een opvang. Het goede

Lees meer »