Celstraffen geëist nadat halloweentocht voor zussen eindigt in echte horroravond: “Zelfs onze kindjes kregen klappen met een sleutelbos”

Twee zussen en hun kinderen beleefden na een Halloweenparade nog een échte horroravond toen een ex onverwacht opdook en hen aanviel. “Ook onze kinderen, nota bene twee van zijn eigen zoontjes, waren getuige én kregen klappen van een sleutelbos van hem en een vrouw”, deden de zussen het verhaal. De ex in kwestie ontkent alles.

Het was een prachtige Halloweenstoet op 31 oktober 2022 in Koksijde. In die mate zelfs dat een van de twee zussen D. die in het binnenland woont, bij haar zus in Veurne kwam overnachten na het spektakel. Samen hadden de zussen met hun kinderen, én de nieuwe partner van een van hen, de stoet bijgewoond. Ook aanwezig: de 35-jarige J.S., de ex van een van de zussen en een zelfverklaarde racist. Om die redenen had zijn ex hem niet verteld dat ze al een jaar samen was met een man van vreemde origine. Maar na de stoet bleek J.S. hen thuis op te wachten.

Kinderen geslagen

“Toen ze de oprit met hun twee auto’s kwamen opgereden zagen ze J.S. hen vanuit hun achtertuin toestormen”, klonk het. “Hij deelde onmiddellijk een vuistslag uit aan de nieuwe vriend en sprak duidelijk racistische taal. Hij had zijn ex eerder al een ‘moslimhoer’ genoemd. J.S. was vergezeld van F.G. (56) en samen deelden ze flinke klappen uit. Ook de kinderen moesten er aan geloven, waaronder zijn twee eigen zoontjes nota bene. Die kregen zelfs klappen met een sleutelbos op het hoofd. Ze hebben een enorm trauma en willen hun papa niet meer zien. Het ergste is dat hij alles staalhard blijft ontkennen.” Een van de zussen liep bij de feiten zelfs een gebroken kaak en twee kapotte tanden op.

Zelf aangereden

De procureur vorderde voor J.S. 18 maanden cel en 1.600 euro boete en voor F.G. vier maanden cel en 800 euro. Hij blijft alles evenwel ontkennen. “Hun verhaal is enorm opgeblazen en gefantaseerd, om hun zin te krijgen bij de familierechter”, sprak hun advocaat. “De waarheid is dat J.S. daar enkel was omdat hun hond was weggelopen en hij die terug bracht. Er ontstond een discussie met de nieuwe vriend omdat hij de zoontjes in de auto had gezet zonder gordel. Daarbij maakte die vriend manoeuvres met zijn auto en reed daarbij de zussen zelf aan. Dat hebben ze zelf verklaard bij hun oproep aan de hulpdiensten.” Er werd een vrijspraak gevraagd. Vonnis op 26 april. (JH)

The post Celstraffen geëist nadat halloweentocht voor zussen eindigt in echte horroravond: “Zelfs onze kindjes kregen klappen met een sleutelbos” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo ziet Vlaams Belang de toekomst van de VRT: geen geld meer voor ‘Thuis’ en ‘FC De Kampioenen’

Als het van Vlaams Belang afhangt, hebben entertainmentprogramma’s zoals ‘Thuis’ of ‘FC De Kampioenen’ geen plaats op de openbare omroep. Dat heeft Vlaams parlementslid Chris Janssens, ondervoorzitter van Vlaams Belang, laten verstaan in ‘De Afspraak’. Vlaams Belang vindt dat de openbare omroep zich vooral moet focussen op duiding, informatieprogramma’s en cultuur.

Lees meer »

FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis geschreven”

Het is gebeurd! FC Marke promoveert naar de hoogste provinciale reeks. Het resultaat van een goed en geduldig doordacht beleid. Ook de inbreng van T1 Davy Vercruysse, die ambitie en realisme goed wist te combineren, is niet gering. “We hebben geschiedenis geschreven”, zegt een trotse voorzitter Filip Seynaeve.
The post FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis

Lees meer »

Zware domper: zieke Cian Uijtdebroeks stapt uit koers

Zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Hij vertelde gisteren na de tiende etappe, waar hij wat tijd verloor, dat hij te kampen had met keelpijn. Opnieuw iemand van Visma-Lease a Bike die moet opgeven. Volg het nieuws en de elfde etappe in onderstaande

Lees meer »

Minstens vier doden bij zware storm in Texas

In en rond de Texaanse hoofdstad Houston heeft hevig onweer aan minstens vier mensen het leven gekost. Twee van hen kwamen onder omvallende bomen terecht, en een derde persoon overleed nadat een hijskraan omviel. Over de doodsoorzaak van het vierde slachtoffer is er voorlopig geen informatie. Dat meldt brandweercommandant Samuel Peña.

Lees meer »

‘The Voice’-winnares Luka hoopt op geldprijs in ‘Sing Again’: “Door Hooverphonic ben ik heel snel volwassen geworden”

Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te

Lees meer »

KIJK. Joost Klein voor het eerst op podium na Songfestival-incident: “Je kunt me niet klein krijgen”

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Joost Klein (26) stond zondagavond dan toch op het podium van het Freshtival in het Nederlandse Enschede. Hij sprak het publiek liefdevol toe: “Ik ben een beetje overweldigd, maar ik hou van deze mentaliteit.” Het was zijn eerste optreden sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Lees meer »

“Nooit gedaan zonder krabbel van Trump”: oud-fixer nam lening om zwijggeld Stormy Daniels voor te schieten

Oud-raadsman Michael Cohen getuigt maandag tegen zijn voormalig werkgever Donald Trump in de zwijggeldzaak tegen de Amerikaanse oud-president. Cohen wordt gezien als kroongetuige, wiens betoog volgens de aanklagers moet helpen bewijzen dat Donald Trump de wettelijke betaling van zwijggeld op illegale wijze probeerde te verhullen: Cohen was de aangewezen man daarvoor, zo zegt hij zelf.

Lees meer »

Suzan & Freek wagen zich aan grootste hit van Tourist LeMC in ‘Liefde voor muziek’: “Jij bent een echte woordkunstenaar”

In de voorlaatste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ is het de beurt aan de jarige Tourist LeMC. Naast ‘happy birthday’ wordt Tourist door de andere artiesten ook getrakteerd op een cover van een zijn nummers. Suzan & Freek wagen zich alvast aan ‘Horizon’, één van de grootste hits van Tourist LeMC. “We hebben geprobeerd om het nummer zo veel mogelijk

Lees meer »

Richard en Rosalie vieren diamant

Richard Comein is in 1940 geboren in Oostende en zijn toekomstige echtgenote, Rosalie Dewitte, zag het levenslicht in Vosselaar in 1942.
The post Richard en Rosalie vieren diamant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeremie Vaneeckhout (Groen) bij Luk Alloo: “Bart De Wever de meest invloedrijke politicus van de voorbije 30 jaar? Nee, dat is helaas Filip Dewinter”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Volgens Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout is zijn partij nog de enige die het Vlaams Belang niet napraat in de hoop stemmen af te snoepen van die partij. “Wij bieden een tegengeluid.” Voor welke politicus hij bewondering heeft? Een verrassende keuze: “Jan

Lees meer »