‘Misschien kunnen we straks microben zo programmeren dat ze op tumoren jagen’: waarom de bacteriën in uw darmen zo belangrijk zijn

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke

Maandagavond even voor 20 uur gebeurde op de E40 net voorbij Jabbeke een ongeval. Een Land Rover en een vrachtwagen die richting Frankrijk reden, kwamen met elkaar in botsing.
The post Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerk van de Brandhoek gaat na 64 jaar tegen de vlakte: “Ik verschiet ervan, we kennen dat gebouw al ons hele leven”

Een kraan brak maandag de kerk van de Brandhoek af, een gehucht tussen Vlamertinge en Poperinge. Verschillende Brandhazen hielden halt en bleven kijken aan de werfhekken. “Dat zie je niet elke dag, nooit eigenlijk.”
The post Kerk van de Brandhoek gaat na 64 jaar tegen de vlakte: “Ik verschiet ervan, we kennen dat gebouw al ons hele leven” appeared

Lees meer »

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

Vrijwilligers zorgen voor proper strand in Wenduine

Een zestigtal vrijwilligers zette zich donderdagmiddag in voor een proper strand. Aanleiding was de tweede ‘Clean Beach’-actiedag van de gemeente De Haan. Op 1 augustus is het strand van Vosseslag aan de beurt.
The post Vrijwilligers zorgen voor proper strand in Wenduine appeared first on KW.be.

Lees meer »