‘Zorg dragen voor je darmen? Detoxen en andere kuren kun je alvast als rommel klasseren’: 7 adviezen om beter te leven in 2024

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Teheran belooft in Veiligheidsraad dat Israël spijt krijgt bij aanval op Iran, VS blokkeren volwaardig VN-lidmaatschap Palestina

De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit over het Palestijnse verzoek tot volwaardig lidmaatschap van de VN. Washington zegt dat “de weg via de VN niet de juiste is”. Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris overigens onwaarschijnlijk dat Israël Iran zal aanvallen voor het belangrijke Pesach-feest begint, waarmee het einde van de Joodse slavernij in

Lees meer »

Is de parlementaire wedde wel rechtvaardig? “Alsof we alle problemen kunnen oplossen door ‘de politiekers’ minder te betalen”

Sire, moeten er nog stemtesten zijn? 9 juni komt eraan en dat kan zelfs zonder test een historische verkiezingsdag worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er voor het eerst ooit een West-Vlaamse communist verkozen raakt.
The post Is de parlementaire wedde wel rechtvaardig? “Alsof we alle problemen kunnen oplossen door ‘de politiekers’ minder te betalen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mentaal welzijn en zelfzorg centraal bij Care Unit Zen in Oostende

Nele Decorte (52) en Magali Verstraete (47) openen Care Unit Zen voor mentale hulp. Ze hebben een oude dokterspraktijk in de Leffingestraat opgefrist en gaan er aan de slag om therapie te geven. Mentaal welzijn en zelfzorg staan centraal. “Er is een enorme vraag naar mentale hulp.”
The post Mentaal welzijn en zelfzorg centraal bij Care Unit Zen in Oostende

Lees meer »

Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen

De Kleutervrienden, Camping Eugène en de VZW Zombietrail organiseren op zondag 21 april, ter gelegenheid van het schoolfeest van kleuterschool De Loopbrug, het tweede Stadens kampioenschap stokpaard rijden.
The post Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Brigandtrotters houden negende Pekkerstocht

Op zaterdag 20 april vindt de negende editie van de Pekkerstocht plaats. De Pekkerstocht wordt georganiseerd door WSV De Brigandtrotters vzw, een dynamische wandelclub uit Ingelmunster.
The post De Brigandtrotters houden negende Pekkerstocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: “De drie liveshows in Lotto Arena worden dus een afscheid”

Na drie succesvolle seizoenen komt ‘James de musical’ voorlopig niet terug op Play4. “Samen met de zender is besloten om plaats te maken voor nieuwe projecten”, reageert televisiemaker James Cooke (39). “Als we de lat zo hoog willen blijven leggen is een pauze aangewezen. En het is natuurlijk ook een duur programma om te maken.” Eerst zijn er dit weekend

Lees meer »

“Ik deed pipi in het water”: vijftiger ontkent dat hij geslachtsdeel toonde aan minderjarige meisjes in zwembad in Middelkerke

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar telkens getuige van waren, riskeert P.B. nu een straf voor exhibitionisme. Toch ontkent de man dat hij slechte bedoelingen had. In zijn woning werden evenwel enkele verontrustende zaken ontdekt.
The post “Ik deed pipi in het water”: vijftiger

Lees meer »

Nederlandse regering gaat verbranden korans niet verbieden

De regering van Nederland gaat het verbranden van de koran bij demonstraties of acties niet verbieden. Het ziet daar geen aanleiding toe, schrijven de minister van Binnenlandse Zaken, Hugo de Jonge, en de minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Ye?ilgöz, aan de Tweede Kamer.

Lees meer »

“We zetten kwaliteit voorop”: slagerij Authentiek in Maldegem haalt negen keer Europees goud op vakwedstrijd

Voor het tweede jaar op rij viel de Maldegemse slagerij Authentiek in de prijzen op de Europese vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau. Met hun lekkere artisanale producten behaalden Sharon Duyvejonck (36) en Stefan Van Kerschaever (52) maar liefst negen keer goud en twee keer zilver. Daarnaast werden ze ook nog eens nationaal kampioen in categorie E.
The

Lees meer »