Bloedstollende finale ‘Kamp Waes’ zondag goed voor meer dan 1,5 miljoen kijkers

Meer dan 1,5 miljoen kijkers. Dat is het mooie cijfer waarmee de finale van het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ kan uitpakken. 

Meer krantenkoppen in België

Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee

Op het strand van Bredene is woensdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De precieze omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.
The post Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Track krijgt unieke verticale tuin: “Meest natuurinclusieve van het land”

Muziekcentrum Track heeft een prominente plek in de transformatie van de stationsomgeving. De kopgevel ondergaat nu een grondige restauratie en krijgt een unieke verticale tuin van 13 op 16 meter die een nieuwe biotoop creëert in de stad. “Ook voor de inwoners biedt deze tuin voordelen op het vlak van geluid, verkoeling en luchtkwaliteit”, zegt Bert Herrewyn, schepen van Natuur

Lees meer »

Restaurant De Foyer viert 30ste verjaardag: “Toen Herman Van Rompuy een tafel wilde reserveren, dachten we dat het een flauwe grap was”

Al drie decennia lang is restaurant De Foyer een vaste culinaire waarde op de Zeedijk in Oostende. Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan, blikken zaakvoeders Natascha Kemel (56) en Luc Van Caenegem (60) terug op de hoogtepunten van hun carrière. “Of we al aan ons pensioen denken? Helemaal niet, we doen zeker nog wat jaren voort”, lacht het koppel.
The

Lees meer »