IN BEELD – Novastar stelde nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende

Novastar stelde zijn nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende in een organisatie van PMLE. De nieuwkomer werd ‘The Best Is Yet To Come’ gedoopt. De plaat werd opgenomen in de Abbey Road Studio’s. En dat is – zoals iedereen wel weet – dé studio waar The Beatles hun plaat ‘Abbey Road’ opnamen.

Zanger Joost Zweegers liet zich omringen door vijf topmuzikanten uit Engeland. Het concert begon met ‘Wrong’. Een stevige opener, die de bomvolle zaal wel wist te pruimen. Voor het vierde nummer zette Joost zijn gitaar aan de kant en begon hij op de tonen van ‘ Look At You Now’ zowaar te dansen op het podium. Hij krijgt het warm en deed vervolgens zijn jas uit. De band werd eveneens voorgesteld. Een band met heel wat potentieel. Prachtige solo’s , harmonieuze klanken, de ene hit volgde na de andere. Het publiek was alvast heel enthousiast. Er werd meegezongen en luid in de handen geklapt. Met nummers als ‘Never Back Down’, ’Mars Needs Woman’, ‘See Me Through’, enz…kon het ook niet anders. Dan volgden nog enkele bis-nummers. Joost, solo op gitaar, bracht ‘Ten-Eleven’, het nummer waarbij hij Humo’s Rockrally won. Daarna zelfs nog ‘Like A Hurricane’ van Neil Young, alhoewel hij natuurlijk ook wel fan is van The Beatles. Als afsluiter kwam hij terug met de volledige bezetting en ze spelen natuurlijk nog ‘The Best Is Yet To Come’. Een staande ovatie verdienden Joost Zweegers en zijn band Novastar alvast dubbel en dik. (PADI & Hans – foto’s Marianne)

The post IN BEELD – Novastar stelde nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw rapport toont aanhoudende uitbuiting bij Shein: 75-urige werkweken en zelfs tieners aan het werk

De Chinese webwinkel Shein beloofde vorig jaar om de lange werktijden in haar toeleveringsketen aan te pakken. Maar een nieuw rapport toont aan dat werknemers in sommige fabrieken die aan Shein leveren nog steeds 75 uur per week werken. Dit blijkt uit een onderzoek van Public Eye, een Zwitserse mensenrechtenorganisatie die in 2021 voor het eerst de onmenselijke omstandigheden aan

Lees meer »

“Karma zal Eupen ooit belonen”: KV Kortrijk verzekert zich ondanks nederlaag tegen Charleroi van de barragewedstrijden

KV Kortrijk is een kat met negen levens. Na een absoluut rotseizoen lijken de West-Vlamingen zich alsnog te handhaven op het hoogste niveau. Op de slotspeeldag van de play-downs ging KVK onderuit op het veld van Charleroi. Maar dankzij de nederlaag van RWDM bij Eupen, mogen ze zich opmaken voor de barragewedstrijden – tegen Lommel of Deinze. “Toen ik hier

Lees meer »

Eurostar gaat tot vijftig nieuwe treinen bestellen

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar gaat zijn vloot grondig vernieuwen en uitbreiden. Er zullen tot vijftig nieuwe treinen besteld worden, zo heeft het bedrijf donderdag aangekondigd. Het verwacht de eerste nieuwe treinen in 2030 in dienst te kunnen nemen.

Lees meer »

De Russische economie is klaar voor een permanente oorlog

Net nu het Russische leger snel terrein verovert in het noordoosten van Oekraïne, vervangt de Russische president Poetin zijn minister van Defensie. Nog opvallender is dat de nieuwe minister van Defensie geen militair is, maar een econoom. Hij moet ervoor zorgen dat de Russische oorlogseconomie als een tierelier blijft draaien. Hoe sterk is die oorlogseconomie? En maakt Poetin zich klaar

Lees meer »

Zou Domenico Tedesco nog aan hem denken? Christian Benteke zit na nieuwe (speciale) hattrick aan elf goals in elf matchen

Zou bondscoach Domenico Tedesco nog een spits zoeken voor in z’n 26-koppige EK-selectie? Want er zit er eentje in bloedvorm in de MLS. Dankzij een nieuwe hattrick dikt Christian Benteke z’n totaal aan tot elf doelpunten in evenveel matchen. Tegen Atlanta United zorgde hij met drie kopbalgoals voor een 2-3-zege. Ook Hugo Cuypers scoorde vannacht.

Lees meer »

Doorsnee Belgisch huishouden heeft vermogen van 249.301 euro

Het vermogen van een doorsnee Belgisch huishouden ligt op 249.301 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan de Europese mediaan van 123.500 euro, zo blijkt uit het eerste vermogensrapport van Keytrade Bank en de Universiteit Gent. Het gaat om het nettovermogen, dus het totaal aan bezittingen verminderd met de schulden. De Belgische gezinnen hebben sinds 2021 wel op koopkracht moeten inboeten.

Lees meer »

Eerste stap voor vernieuwing Hendrik Consciencestraat en Hugo Verrieststraat

In de gemeenteraad van 16 mei werd een eerste aanzet gegeven voor de heraanleg van de Hendrik Consciencestraat en Hugo Verrieststraat. Dit project sluit aan bij de vernieuwing van de Guido Gezellestraat die juni vorig jaar afgewerkt en geopend werd.
The post Eerste stap voor vernieuwing Hendrik Consciencestraat en Hugo Verrieststraat appeared first on KW.be.

Lees meer »