Jonge dealer met enkelband uit Nieuwpoort betrapt tijdens drugshandel

Amper 22 jaar is L.O. uit Nieuwpoort maar toch stond hij al voor de derde keer voor de strafrechter wegens het dealen van drugs. Deze keer werd hij zelfs betrapt terwijl hij nog een enkelband om had.

Op 15 december vorig jaar voerde de politie een controle uit aan de woning van de 22-jarige L.O. in Nieuwpoort. De man is bekend bij gerecht en politie omdat hij ondanks zijn jonge leeftijd al twee veroordelingen opliep voor het dealen van drugs.

Huiszoeking

“De politie zag een man binnengaan in zijn woning en korte tijd later weer buitengaan”, sprak de procureur. “Ze controleerden hem en hij gaf toe net cannabis te hebben gekocht bij L.O.”

“Tijdens de huiszoeking werd ook wat drugs gevonden. Dat is bijzonder ergerlijk als je weet dat hij op dat moment een enkelband omhad als uitvoering van zijn vorige veroordeling. Hij bleek sinds 1 september alweer aan het dealen te zijn geslagen. Ik vraag acht maanden cel en 8.000 euro boete.”

Geen werk

De rechter ergerde zich aan L.O. “Hoe vaak ga ik u hier nog blijven zien? U was vroeger nochtans beloftevol maar wat schiet daar nog van over?”

L.O. bleef het antwoord schuldig maar verklaarde enkel opnieuw te dealen omdat hij geen werk vond. Vonnis op 27 februari. (JH)

The post Jonge dealer met enkelband uit Nieuwpoort betrapt tijdens drugshandel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak

Onlangs vond de feestelijke opening van MVS In Motion en Mobimed plaats in Roeselare. MVS In Motion, opgericht in 1996, biedt wereldwijd kwalitatieve producten voor fysieke revalidatie, evenals sport- en fitnessproducten.
The post MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Willem Decorte is kersvers West-Vlaams kampioen: “Ik ben heel tevreden”

Willem Decorte wist zich vorig weekend tot West-Vlaams kampioen bij de 14-jarige aspiranten te kronen. Hij kwam alleen aan met een tweetal seconden voorsprong op het peloton. Geheel onverwacht kwam dit zeker niet, want op 1 mei was hij ook al de snelste in Zillebeke.
The post Willem Decorte is kersvers West-Vlaams kampioen: “Ik ben heel tevreden” appeared first

Lees meer »

Nog meer communicanten in centrum Zwevegem

Tijdens de tweede viering kwamen nog heel wat kinderen voor het eerst de communie ontvangen. Op de foto zien we Audrey Adams, Luca Callens, Lowie Coorevits, Lex Couwelier, Lilly De Cocker, Oona De Jonghe, Céleste Delannoy, Kamiel Deleersnyder, Joppe Demeulemeester, Martha Demeulemeester, Jorre Depraetere, Yaro Fraeye, Jules Goegebeur, Stella Lambrecht, Lotte Laverge, Mathis Lorenz, Justin
The post Nog meer

Lees meer »

LIVEBLOG FURY-USYK. Fury gunt rivaal géén blik tijdens ‘face-off’, Zlatan Ibrahimovic heeft duidelijke voorkeur

Nog één keer slapen tot het megakamp in het boksen. Zaterdag nemen Tyson Fury (35) en Oleksandr Usyk (37) – beiden ongeslagen – het tegen elkaar op. Met als inzet alle vier de bokstitels bij de zwaargewichten. Wie wint en mag zich dus de ‘undisputed’ kampioen noemen? Na de erg korte persconferentie van gisteren zijn er vandaag de wegingen. Volg

Lees meer »

Filippo Ganna rijdt monsterlijke tijdrit en klopt zo Tadej Pogacar

Eindelijk heeft hij ze beet, zijn eerste zege van de Giro en het seizoen. In de vlakke tijdrit van 31,2 km nabij zijn Gardameer stond er geen maat op Filippo Ganna (INEOS Grenadiers), die revanche nam voor zijn tweede plaats in de eerste tijdrit van deze Giro en dit keer Tadej Pogacar klopte. De roze trui was nog steeds ruimschoots

Lees meer »

Britse High Court buigt zich vandaag over uitlevering Julian Assange

Het High Court in Londen buigt zich maandag over een mogelijk laatste poging van Wikileaks-oprichter Julian Assange om zijn uitlevering naar de Verenigde Staten te blokkeren. Met de procedure hoopt hij een herziening te verkrijgen van de beslissing van toenmalig Brits minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel, die in 2022 instemde met zijn uitlevering.

Lees meer »