LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. RSCA-fans keken in het zonnetje naar match van Union – Volg de clash een hele dag bij HLN!

Wordt de titelstrijd vandaag beslist? Anderlecht kan straks kampioen worden, als het zelf wint tegen grote rivaal Club Brugge en Union eerder op de dag punten laat liggen tegen Cercle Brugge. Bij HLN zit u een hele dag aan het juiste adres om de clash in het Lotto Park op de voet te volgen. Met al het nieuws, beelden vooraf en uiteraard de wedstrijd zelf. Suspense verzekerd. 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven in Deurne krijgt nieuwe omgevingsvergunning, ondanks bijna 6.000 bezwaren: “Geen nachtvluchten en bouw geluidsmuur”

De luchthaven in Deurne krijgt van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) een nieuwe omgevingsvergunning. Die is van onbepaalde duur en houdt een aantal voorwaarden in. Zo zal de luchthaven voortaan ’s nachts moeten sluiten van 23 uur tot 7 uur en op de Boekenberglei zal een geluidsmuur worden gebouwd. Tegen de nieuwe vergunning werden bijna 6.000 bezwaren ingediend,

Lees meer »

Niels Destadsbader trekt naar de Olympische Spelen… maar dan als presentator

Niels Destadsbader zal op de Olympische Spelen in Parijs de presentatie verzorgen in het Lotto Belgium House. Niels presenteerde al verschillende programma’s, maar nu komt hij dus ook in de sportwereld terecht. En daar is hij naar eigen zeggen op zijn Instagramprofiel heel enthousiast over.
The post Niels Destadsbader trekt naar de Olympische Spelen… maar dan als presentator appeared

Lees meer »

“Minder vermoeid dan vorig jaar”: goedlachse Van der Poel soleert in Roeselare en wil succesformule op Spelen herhalen

Mathieu van der Poel (29) heeft het Natourcriterium in Roeselare op zijn naam geschreven. De wereldkampioen blikte daar voor het eerst terug op de Tour, waarvan hij “meer verwacht had”. Maar de wereldkampioen is nu al volop bezig met de Olympische Spelen. “Remco en Wout zullen grote concurrenten zijn, maar ook Jasper Stuyven reed héél sterk in de Tour.”

Lees meer »

Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Van 14 uur tot en met zondagochtend 7 uur geeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land. In West-Vlaanderen geldt dit wel pas vanaf 20 uur.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer appeared

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mysterieuze video die nog niémand zag, houdt beste vrouwelijke Britse olympiër weg uit Parijs: “Ik maakte een inschattingsfout”

Een video die nog niemand gezien heeft, zet Groot-Brittannië op zijn kop. Paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) heeft zich met een statement op Instagram teruggetrokken van deelname aan de Olympische Spelen. De reden? Een oude video waarin ze “een inschattingsfout” maakt die is opgedoken. De beelden zijn echter nergens terug te vinden.

Lees meer »

“Sport voor de rijken”: hoe Chinees varkensvlees de prijs van badmintonpluimpjes wereldwijd doet stijgen 

De prijs van badmintonpluimpjes is wereldwijd gestegen en dat heeft alles te maken met de vraag naar varkensvlees in China. Dat schrijven De Standaard en de South China Morning Post. In China, waar badminton een van de populairste hobby’s is, spreken sommigen al over een "sport voor de rijken". Waarom zijn badmintonpluimpjes plots zo duur? En wat hebben Chinese eetgewoontes

Lees meer »