Wereldrecordhouder marathon Kelvin Kiptum (24) overleden bij auto-ongeluk

De wereldrecordhouder op de marathon bij de mannen, Kelvin Kiptum (24), is zondag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in Kenia. Dat bevestigt de politie in lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

“De eiwittransitie, een mooier woord voor de afbouw van de veestapel”

Dé vraag die de Europese landbouwministers zich tijdens hun informele top ongetwijfeld stellen is: zullen de boeren zich rustig houden? Met de georganiseerde boeren zijn er blijkbaar ontmoetingen gepland, maar de individuele boze boer is moeilijker te temmen. Maar goed, bij de vorige informele Europese top met de economieministers – ook in Genk – hebben ze hun grieven al geuit

Lees meer »

Belg (25) die met tas vol wapens, munitie en kogelvrije vesten werd opgepakt in Madrid mogelijk huurdoder van Mocro Maffia

De Belg (25) die gisteren in Madrid werd opgepakt met een tas vol oorlogswapens, munitie en kogelvrije vesten, is volgens de Spaanse politie mogelijk een huurmoordenaar van de Mocro Maffia. Dat meldt de Spaanse zakenkrant ‘Vozpopuli’. Er wordt onder meer onderzocht of de man betrokken was bij enkele drugsdiefstallen tussen criminele bendes aan de Costa del Sol.

Lees meer »

Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg

Volley Heuvelland kende een succesvol jaar met de titel bij de dames in Promo 3. Ook bij de heren hebben ze een Promo 3-ploeg in competitie. Ook bij de ploeg van coach Wim Vercruysse was dit jaar een positieve evolutie te merken.
The post Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (Woe, 21u). Gavi en De Jong reizen mee af naar Parijs

Vanavond om 21u begint de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog

Lees meer »