Dramatisch nieuws uit de atletiekwereld: Kelvin Kiptum (24), wereldrecordhouder op de marathon, overleden na auto-ongeluk

Droevig nieuws uit de atletiekwereld. Marathonloper en wereldrecordhouder in die discipline Kelvin Kiptum is op 24-jarige leeftijd overleden. De Keniaan stierf na een auto-ongeluk. 

Meer krantenkoppen in België

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »

Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden verliezen”

Op de laatste gemeenteraad in Harelbeke werd het bestek, de gunningswijze en de raming al voor de derde keer goedgekeurd. Een softwareprobleem zorgde ervoor dat er procedurefouten waren gemaakt. “Het is jammer dat we weer zes maanden verliezen”, reageerde oppositielid Patrick Claerhout (N-VA).
The post Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw voor zes weken dicht

Een prostitutiehuis in de Bessemerstraat in Lanaken moet vanaf vandaag (zaterdag 20 juli) opnieuw voor zes weken de deuren sluiten. Buurtbewoners hebben al lange tijd te maken met ernstige overlast door de aanwezigheid van het prostitutiehuis. Eerder dit voorjaar had burgemeester Marino Keulen (Open VLD) al beslist om het omstreden pand voor zes weken te sluiten, maar na de heropening

Lees meer »

“Is er iemand die dit serieus neemt?” Fans van Sinead O’Connor niet te spreken over wassen beeld van de zangeres

“Vreselijk”, “Het lijkt wel een mannequin uit een winkel” en “Ik hoop dat ze een naambordje krijgt want anders gaat niemand haar herkennen”. Fans van Sinead O’Connor, die in juli 2023 overleden is, zijn niet opgezet met een nieuw wassen beeld van hun idool. Op sociale media laten ze hun ongenoegen dan ook maar al te graag blijken. “En waarom

Lees meer »

Christoff wil nog één keer verhuizen: “Ik wil rust in mijn hoofd. En m’n auto’s thuis kunnen stallen”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »