Dramatisch nieuws uit de atletiekwereld: Kelvin Kiptum (24), wereldrecordhouder op de marathon, overleden na auto-ongeluk

Droevig nieuws uit de atletiekwereld. Marathonloper en wereldrecordhouder in die discipline Kelvin Kiptum is op 24-jarige leeftijd overleden. De Keniaan stierf na een auto-ongeluk. 

Meer krantenkoppen in België

Broedende vogels blokkeren verlichting fietssnelweg tussen Kortemark en Diksmuide

Terwijl het dossier rond de fietssnelweg tussen Kortemark en Diksmuide al jaren op tafel ligt en het tracé tussen Zarren en Diksmuide ontward lijkt, duikt er een nieuw probleem op. De plannen om verlichting te plaatsen op het tracé worden geblokkeerd door het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) omdat die de vogelbroedplaatsen in het gedrang brengen.
The post Broedende

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) – quasi onherkenbaar – gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de

Lees meer »

Damse bruggen krijgen opknapbeurt

De Vlaamse Waterweg plant schilder- en verbeteringswerken aan de bruggen over het Afleidingskanaal van de Leie en het Leopoldskanaal in Damme. De werken, die plaatsvinden in de periode april-juni, zullen voor wat verkeershinder zorgen.
The post Damse bruggen krijgen opknapbeurt appeared first on KW.be.

Lees meer »

De strijd voor de groene tafel hoort bij het spektakel op de groene mat: Christian Burgess zal beseffen dat hij goed is weggekomen

Wat ging er door het hoofd van Christian Burgess toen hij met nog een halve minuut voetballen op de klok een ingooi pardoes in het gezicht van Genk-aanvaller Tolu gooide? Wellicht het laatste waar hij aan dacht, was dat zijn rode kaart in de openingswedstrijd van de play-offs aanleiding zou geven tot een nieuwe dolle rit op de roetsjbanen van

Lees meer »

Directeur Jan is klaar voor warmste Gevleugelde Stad met autovrije Leet: “We willen bezoekers een vakantiegevoel geven”

De aprilse grillen lijken De Gevleugelde Stad eens niet te deren. Het gratis promotiefestival voor circus en straattheater gaat een warm weekend tegemoet en palmt voor het eerst de Leet in. “Autovrije zones vormen een meerwaarde.”
The post Directeur Jan is klaar voor warmste Gevleugelde Stad met autovrije Leet: “We willen bezoekers een vakantiegevoel geven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Politieagente in nood vraagt hulp bij uit de hand gelopen tuningmeeting: “Er is hier een grote menigte, ze bonken op mijn wagen”

In Fairfax County, in de Amerikaanse staat Virginia, is op 31 maart een tuningmeeting uit de hand gelopen. Schokkende dashcambeelden tonen hoe een groep mensen een agente in een politiewagen intimideert. Ze springen op de motorkap van het voertuig, kloppen op de ruiten en proberen de autodeuren te openen. De agente vraagt via de autoradio hulp van haar collega’s. Tientallen

Lees meer »