Tom Meeuws (Vooruit) stopt als schepen in Antwerpen en verlaat de politiek

Tom Meeuws (Vooruit) stopt als schepen in Antwerpen en verlaat onmiddellijk de politiek. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Waarom is nog onduidelijk. Meeuws was schepen voor Sociale Zaken, Armoedebestrijding, Sociale Economie, Leefmilieu en Samenlevingsopbouw. Tatjana Scheck zal hem opvolgen in de gemeenteraad. 

Meer krantenkoppen in België

“Wat een slimme investering”: Democraten drijven spot met Trumps donatie van 6.000 dollar aan Kamala Harris

Voor Donald Trump (78) de politiek inging doneerde hij 6.000 dollar (ongeveer 5.500 euro) aan zijn rivaal Kamala Harris (59). Dat heeft de Amerikaanse krant ‘The Sacramento Bee’ onthuld. Trump leek de Democrate in het verleden dus te steunen, al blijft er van die steun vandaag niets meer over. Gisteren noemde Trump Harris nog “oerdom” en beweerde hij dat ze

Lees meer »

Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld”

Ann Hoste en haar dochter Cinzia van B&B De Gouden Klokke schitterden afgelopen dinsdag in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. De goedlachse dames kunnen terugblikken op een mooi geslaagd avontuur.
The post Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend: “Enige partij die kiest voor een ander soort samenleving”

Met oktober in het vooruitzicht, maakt ook Groen de eerste vijf namen van hun lijst bekend. Merkwaardig is dat ecologische partij volop inzet op nieuw talent, met drie compleet nieuwe namen in de top vijf. “Onze stad heeft nood aan een partij die echt inzet op sociale thema’s.”
The post Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend:

Lees meer »

Wim Alderweireldt is heksenkoning

Op de terreinen van de Koninklijke Schuttersgilde Sint-Sebastiaan Beselare aan De Kortekeer greep de jaarlijkse heksenschieting plaats.
The post Wim Alderweireldt is heksenkoning appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE (12u). Tegen Clement of Meunier? Union kent straks tegenstander in derde voorronde Champions League

Union gaat om 12u in de trommel voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. Een affiche tegen Philippe Clement (Rangers) of Thomas Meunier (Lille) behoort tot de mogelijkheden. Cercle Brugge en AA Gent kennen later vandaag hun (mogelijke) tegenstanders in de voorrondes van respectievelijk de Europa League en Conference League. Volg het hieronder!

Lees meer »