Tom Meeuws (Vooruit) stopt als schepen in Antwerpen en verlaat de politiek

Tom Meeuws (Vooruit) stopt als schepen in Antwerpen en verlaat onmiddellijk de politiek. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Waarom is nog onduidelijk. Meeuws was schepen voor Sociale Zaken, Armoedebestrijding, Sociale Economie, Leefmilieu en Samenlevingsopbouw. Tatjana Scheck zal hem opvolgen in de gemeenteraad. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG LIVERPOOL-ATALANTA. 0-2 voor de Italianen: De Ketelaere met een geweldige assist voor Scamacca

Atalanta kijkt in de kwartfinales van de Europa League Liverpool in de ogen. Een moeilijke opgave voor de ploeg uit Bergamo, want de troepen van Jürgen Klopp zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat

Lees meer »

“Van iedere 100 euro die in ons land wordt verdiend, wordt 55,5 euro uitgegeven door de overheid”: Noël Slangen fileert de staat van ons land

“Het geld halen waar het zit” is een populaire slogan, zeker sinds de opkomst van PVDA. Maar waar zit dat geld in ons land? En hoe zorgen we ervoor dat we de oplopende kosten voor de gezondheidszorg en de pensioenen kunnen betalen? “We hoeven de toekomst niet te somber in te zien”, schrijft onze politiek columnist Noël Slangen. “Maar dan

Lees meer »

Jason Dewildeman met WS Lauwe B heel dicht bij eindronde: “We amuseren ons en zeggen geen neen tegen dikke prijs”

WS Lauwe B is aan een mooi verhaal bezig. De ploeg van stichter en T1 David Dujardin staat voor zijn debuut mooi op de derde plaats. Met vier punten voorsprong op de nummer zes SK Vlamertinge B, kan een ticket voor de eindronde hen nog moeilijk ontsnappen. “We overtreffen alle verwachtingen”, lacht doelman Jason Dewildeman.
The post Jason Dewildeman met

Lees meer »

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag met iedereen in bed duikt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

Koninklijke Stadsfanfaren Izegem brengen familievoorstelling over Mowgli

De Koninklijke Stadsfanfaren Izegem brengen op 21 april de familievoorstelling Mowgli van de Wolvenhorde. Een uniek verhaal dat gebaseerd is op het alombekende The Jungle Book. Ze gooien het daarmee over een wat luchtige boeg en willen vooral kinderen en families aanspreken.
The post Koninklijke Stadsfanfaren Izegem brengen familievoorstelling over Mowgli appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “Ik wilde Club ook na nieuwjaar bijstaan. Verhaeghe zag dat anders. Zijn goed recht”

Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club

Lees meer »