Tom Meeuws stopt: Vooruit-schepen is botsingen binnen Antwerps schepencollege en binnen zijn partij moe

Antwerps schepen Tom Meeuws (Vooruit) was altijd al een politiek buitenbeentje dat niet te beroerd was om buiten én binnen zijn partij tegen schenen te schoppen. Dat viel lastig binnen het schepencollege, maar met een plots ontslag trok hij zelf zijn conclusie.

 

Meer krantenkoppen in België

Tractorzegening opnieuw schot in de roos

Op zondag 7 april organiseerden de parochieraad van Houtave, Landelijke Gilde Nieuwmunster-Houtave en KLJ Oostende-Houtave voor de vierde keer een tractorzegening met aansluitend een rondrit door de polders.
The post Tractorzegening opnieuw schot in de roos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geschorste magistraten willen terug aan het werk, politie valt binnen in advocatenkantoor

De twee procureurs die in de nasleep van de affaire rond de gelekte vragen van het magistratenexamen van januari geschorst werden, vechten die schorsing aan. Y.S. en J.L. willen zo snel mogelijk terug aan het werk. Het onderzoek naar de feiten zelf komt ondertussen stilaan op kruissnelheid. Vorige week viel de politie binnen in het advocatenkantoor van de klokkenluider.
The

Lees meer »

“Kans op kwaad opzet is groot”: Al 8 (!) katten spoorloos verdwenen uit dezelfde wijk in Waregem

Suzy, Maylo, Nalou, Jempi en vier andere katten verdwenen op korte tijd uit een rustige wijk rond de Berken- en Lijsterlaan in Waregem. Verschillende buren tasten volledig in het duister en vrezen dat iemand hun poes of kater heeft gestolen, of erger. Stipje werd dood op het speelplein gevonden. “De kat toonde duidelijk sporen van geweld”, reageert een buur. De

Lees meer »

Milan Donie (19) start zaterdag in Luik-Bastenaken-Luik voor beloften: “Mee zijn met de eerste groep”

Kortrijkzaan Milan Donie (19) neemt zaterdag deel van Luik-Bastenaken-Luik voor beloften. De eerstejaar van het Lotto Dstny Development Team reed dit seizoen al enkele rittenkoersen tussen de profs. “Ik wil mee zijn met de eerste groep.”
The post Milan Donie (19) start zaterdag in Luik-Bastenaken-Luik voor beloften: “Mee zijn met de eerste groep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE BURNLEY-BRIGHTON. Bruun Larsen laat voorsprong liggen, Kompany moet geschorst toekijken

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

Union distantieert zich van “onbewezen en onterechte insinuaties” van bondsprocureur, straks volgt zitting in zaak-Burgess

Bondsprocureur Ebe Verhaegen en Philippe Bormans staan lijnrecht tegenover mekaar. Nadat die eerste had laten weten dat het bondsparket in beroep zou gaan tegen de schorsing van Christian Burgess, belde de CEO van Union hem op om hem de les te spellen. De bondsprocureur maakte daarvan melding bij de voetbalbond. Union zelf noemt dat dan weer “onbewezen en onterechte insinuaties”.

Lees meer »