Vincent Van Peteghem (CD&V) kondigt nieuwe staatsbon aan: inschrijven kan vanaf 30 november

“Als er te weinig beweegt, dan komt er in december een nieuwe staatsbon”, dat zei minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) eind augustus naar aanleiding van het succes van de eerste fiscaalvriendelijke staatsbon. Nu is het zover: die nieuwe staatsbon komt er, bevestigt de minister aan VTM NIEUWS. Of het opnieuw een eenjarige staatsbon wordt met een verlaagde roerende voorheffing, wordt op 17 november bekendgemaakt.

Meer krantenkoppen in België

Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust

Wie in de Verenigde Staten al eens een strand bezocht, merkte het misschien al op: op verschillende locaties worden strandgangers gewaarschuwd voor zeeschuim dat een hoge concentratie PFAS zou bevatten. Ook aan onze kust werd al meermaals PFAS gedetecteerd, maar waarschuwingsborden zijn volgens het VLIZ nog niet nodig.
The post Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust appeared

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag

Zondag 21 juli, de nationale feestdag, kregen verdienstelijke leden van de Nationale Strijdersbond van België, groepering Westkerke-Oudenburg-Roksem & Gistel, een ereteken tijdens een receptie na het Te Deum.
The post N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag appeared first on KW.be.

Lees meer »