“Dit was echt een unieke prestatie”: Heleen Jaques ziet nieuwe mindset bij Red Flames

De 3-2-stunt tegen Engeland in de Nations League gaf de Belgische voetbalvrouwen internationale weerklank. Ex-Red Flame en tv-analiste Heleen Jaques (35) analyseert de nieuwe ploegdynamiek: “Met deze progressie wacht een mooie toekomst op EK’s en WK’s.”

Meer krantenkoppen in België

Rodeostier springt in het publiek en veroorzaakt chaos

Bij een rodeo-evenement in Sisters in Oregon zijn zeker drie mensen gewond geraakt toen een stier in het publiek sprong. Een video toont hoe het dier, met de naam Party Bus, plots over het hek wipt en chaos veroorzaakt. Bij zijn ontsnapping ramde het dier ook een vrouw omver en tilde haar twee keer in de lucht met zijn horens.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Op volle kracht voeden ze wel 500 gezinnen”: medewerkers ontrafelen de succesformule achter K3

Nu ‘De 3 Biggetjes’ bijna zijn uitgezongen, ruikt K3 al volop de zee. Hun gloednieuwe show ‘Zeesterren’ kende de voorbije week een explosieve start van de ticketverkoop, later dit jaar lonkt alweer de bioscoop. Zangeressen komen en gaan, maar K3-het-merk blijft bezoekers en streams nog steeds in miljoenen tellen. Af en toe wat nieuw vernis om de succesformule te vrijwaren

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Maldegem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Maldegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Maldegem.
The post Verkiezingsresultaten in Maldegem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voka ontstemd dat Vlaamse regering twintig hectare bedrijventerreinen in West-Vlaanderen schrapt in strijd tegen wateroverlast: “Terwijl we nú al met krapte kampen”

De Vlaamse regering schrapt twintig hectare bedrijventerreinen in de strijd tegen wateroverlast. Werkgeversorganisatie Voka stelt zich daar vragen bij. “We onderschrijven het belang van het klimaat- en waterrobuust maken van onze omgeving, maar we stellen ons ernstige vragen bij het schrappen van net deze gebieden”, stelt Voka-directeur Bert Mons. “Terwijl we nu al met krapte om te ondernemen kampen.”

Lees meer »

Populaire cafébaas (50) van Bierhuis De Mythe in Wevelgem plots overleden: “Een gemis voor de gemeente”

Dinsdagmiddag is Jean-Marc Rousseau (50) plots overleden. De populaire cafébaas van Bierhuis De Mythe in Wevelgem stierf aan een hartfalen. Hij stond net op het punt om op reis te vertrekken met zijn partner Lies.
The post Populaire cafébaas (50) van Bierhuis De Mythe in Wevelgem plots overleden: “Een gemis voor de gemeente” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik zal zeggen dat ze dronken is thuisgekomen en gevallen”: moest Caroline (65) dood omdat ze roddels zou hebben verspreid?

Voor het assisenhof in Brugge start morgen het proces tegen Athena Man en Lorinne De Witte. Beide vrouwen staan terecht voor het doden van Caroline Kint, een vriendin van De Witte, in een appartementsgebouw in de stationsbuurt van Kortrijk. De twee vertellen zéér tegenstrijdige dingen over elkaars rol. “Ik noemde Caroline ‘moederke’ en deed al haar boodschappen.”

Lees meer »