EXCLUSIEF. “Op volle kracht voeden ze wel 500 gezinnen”: medewerkers ontrafelen de succesformule achter K3

Nu ‘De 3 Biggetjes’ bijna zijn uitgezongen, ruikt K3 al volop de zee. Hun gloednieuwe show ‘Zeesterren’ kende de voorbije week een explosieve start van de ticketverkoop, later dit jaar lonkt alweer de bioscoop. Zangeressen komen en gaan, maar K3-het-merk blijft bezoekers en streams nog steeds in miljoenen tellen. Af en toe wat nieuw vernis om de succesformule te vrijwaren van roest, of ligt het complexer? Samen met de belangrijkste medewerkers ontrafelen we het businessmodel van K3. Te beginnen met één levensbelangrijke beslissing die alles had kunnen veranderen. 

Meer krantenkoppen in België

Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum

Komend weekend stap je zo de middeleeuwen binnen in ’t Oosthof in Snellegem bij Jabbeke. Tussen de vele ridders die er twee dagen leven, werken en strijden als vanouds, vind je ook… een Japanse krijger. Danny Craeye maakte zijn eigen samoeraikostuum.
The post Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum appeared first on

Lees meer »

Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje

Voetbalclub KM Torhout organiseert een interessante actie. Wie een abonnement koopt of verlengt voor de 15 thuiswedstrijden van de A-ploeg ontvangt een gratis kortingsboekje met tal van voordelen bij de sponsors van de vereniging. Zo bijvoorbeeld een gratis carwashbeurt, tal van kortingsbonnen en leuke geschenken.
The post Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer rukt uit naar chemiebedrijf in Oostende voor lek: “Defect op leiding tussen opslagtanks”

De brandweer kreeg omstreeks 8.30 uur een melding van een incident met gevaarlijke stoffen op de Plassendale Chemie Site in Oostende. “Onderzoek wees uit dat er een defect was op een leiding tussen twee opslagtanks”, zegt woordvoerder Yves Vande Velde.
The post Brandweer rukt uit naar chemiebedrijf in Oostende voor lek: “Defect op leiding tussen opslagtanks” appeared first on

Lees meer »

Wegenvignet voor Wallonië op tafel: betalen wij Vlamingen straks op de Ardense snelwegen?

De nieuwe Waalse regering wil een wegenvignet invoeren. Alle weggebruikers, zowel binnenlandse als buitenlandse, zullen als het van Bouchez en co afhangt zo meebetalen voor het gebruik van het Waalse wegennet. Betekent dit dat wij Vlamingen ook zo’n sticker moeten kopen om op de Ardense snelwegen te rijden, en wat zou deze kunnen kosten? “Eigenlijk moet je een vignet hebben

Lees meer »

“Al na enkele seconden gaat een eerste kleine parachute open”: zo verloopt een duosprong van seconde tot seconde

Voor het eerst is in ons land een parachutesprong in duo dodelijk geëindigd. Hoe verloopt zo’n tandemsprong normaal gezien? Hoelang duurt het? Welke snelheden bereik je? En hoe ervaren is de persoon met wie je springt? Philip Hellemans, veiligheidscoördinator van de Vlaamse Vereniging voor Parachutisten, legt het van naald tot draad uit. “Bijna een minuut lang ben je in vrije

Lees meer »

“Vinden we niemand, dan start in 2026 de uitverkoop”: eigenaars zoeken overnemer voor The Bull en een van ’s lands grootste whiskycollecties

Op 14 juni 1991 opende The Bull in de Sint-Amandsstraat de deuren. De combinatie van whiskyshop en poolbiljart was op het eerste zicht misschien een vreemde combinatie, maar wel een die werkte. En die na 33 jaar nog steeds werkt. Nu vinden eigenaars Jean Geebelen en zijn vrouw Myriam Gernaey het tijd om het wat rustiger aan te doen.

Lees meer »

Jongeman krijgt werkstraf na schermutseling met agent op oudejaarsnacht

“Zo zie je maar hoe één dronken nacht zware gevolgen kan hebben.” Een 23-jarige jongeman uit Gent had geen verdere preek van de rechter in Kortrijk nodig om te beseffen dat hij op oudejaarsnacht 2022 op een fuif over de schreef ging toen hij in de aanval ging tegen twee agenten. Eén van hen liep een breuk op. De rechter

Lees meer »