Rodeostier springt in het publiek en veroorzaakt chaos

Bij een rodeo-evenement in Sisters in Oregon zijn zeker drie mensen gewond geraakt toen een stier in het publiek sprong. Een video toont hoe het dier, met de naam Party Bus, plots over het hek wipt en chaos veroorzaakt. Bij zijn ontsnapping ramde het dier ook een vrouw omver en tilde haar twee keer in de lucht met zijn horens. Party Bus kon snel terug gevangen worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Hittegolf in Japan eist het leven van zes mensen

Niet enkel het zuiden van Europa kampt met extreme hitte. Ook aan de andere kant van de wereld is het puffen. De hittegolf die Japan treft, heeft de voorbije dagen al zes levens geëist. Afgelopen zondag tikte de thermometer voor het eerst dit jaar in het land 40 graden Celsius aan.

Lees meer »

Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot in de roos: “Heel divers programma”

Dat Comedy Café De Trukendoos het mekka is van comedy in West-Vlaanderen, is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun 26e seizoen. Daardoor haalt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem, maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie.
The post Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot

Lees meer »

N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar

“Thuis in een welvarend, warm en veilig Brugge”. Dat zijn de krachtlijnen van het kiesprogramma dat N-VA Brugge bewust op de Vlaamse feestdag presenteerde, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale N-VA-lijst is flink verjongd, ook al is de oudste kandidate 87 jaar.
The post N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar appeared first

Lees meer »

Frans en Christiane 60 jaar samen

Zopas vierden Frans Declercq (83) en Christiane Verwilst (84) hun 60ste huwelijksverjaardag. Frans en Christiane, allebei uit Ruiselede, huwden op 4 juli 1964 en trokken daarop in op de ouderlijke hoeve van Frans in de Pannemeerstraat.
The post Frans en Christiane 60 jaar samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste Democratische senator laat Biden vallen

De Democratische senator Peter Welch vindt dat president Joe Biden zich moet terugtrekken als kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. “Voor het welzijn van het land roep ik president Biden op zich terug te trekken uit de race”, schrijft Welch in een opiniestuk in ‘The Washington Post’.

Lees meer »