Zware klap tussen verreiker en auto: inzittende moet bevrijd worden

In het Wervikse dorp Kruiseke gebeurde vrijdagvoormiddag een zware aanrijding tussen een auto en verreiker.

Het ongeval vond plaats in de Kruisekestraat, aan het kruispunt met de Klijt- en Amerikastraat. Brandweer Westhoek werd even na 10 uur opgeroepen omdat de inzittende van de auto gekneld zat. De toegesnelde brandweerlieden namen het dak van de auto af om de vrouwelijke bestuurster uit het wrak te halen met de wervelplank. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Dat bevestigt politiezone Arro Ieper.

Geen vork

De auto is volledig vernield door de hevige impact van de aanrijding. “Op de verreiker zat gelukkig geen vork, anders was dit een ander verhaal”, klonk het bij omstaanders. Tijdens de interventie van de hulpdiensten en de takelwerken was er een tijdlang plaatselijke hinder voor het verkeer. (TP)

The post Zware klap tussen verreiker en auto: inzittende moet bevrijd worden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Groot cocaïnenetwerk opgerold in Europa

In Europa is een groot netwerk voor de invoer van drugs opgerold. Dat zegt de Europese politiedienst Europol. Bij de operatie waaraan ook België deelnam, zijn een veertigtal arrestaties verricht en is acht ton cocaïne in beslag genomen, onder meer in ons land.

Lees meer »

Welke straf krijgt weduwe buschauffeur Sierre nadat ze zich valselijk uitgaf als onthaalmoeder?

De weduwe (40) van de buschauffeur die betrokken was bij het busongeval in Sierre, heeft als valse onthaalmoeder in Alken jarenlang tal van ouders opgelicht. Ze riskeert een celstraf met uitstel onder voorwaarden. Zelf verwees ze meermaals naar de tragische gebeurtenis in haar leven. “Opeens waren al mijn toekomstdromen weg.” Dinsdagochtend spreekt de Tongerse rechter het vonnis uit.

Lees meer »

KIJK – Primeurkuikens van Europese zeearenden testen hun vleugels uit: “Vliegen doen ze nog niet, maar ze trainen wel hun vliegspieren”

Guido en Gloria, de primeurkuikens van Europese zeearenden Paul en Betty, slaan al eens hun vleugels uit in hun nest in natuurgebied De Blankaart bij de Diksmuidse deelgemeente Woumen.
The post KIJK – Primeurkuikens van Europese zeearenden testen hun vleugels uit: “Vliegen doen ze nog niet, maar ze trainen wel hun vliegspieren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cyril Ramaphosa herkozen als president van Zuid-Afrika

Het Zuid-Afrikaanse parlement heeft met een duidelijke meerderheid de 71-jarige Cyril Ramaphosa herkozen als president. Ramaphosa, van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC), kreeg steun van 283 parlementsleden. Tegenkandidaat Julius Malema moest het stellen met 44 stemmen. Het Zuid-Afrikaanse parlement telt in totaal 400 leden.

Lees meer »

Rapper Ali B blijft onschuld volhouden in zedenzaak: “Hij viel mij meteen aan, er was een worsteling op bed”

Ali B staat twee dagen lang terecht in de rechtbank in Haarlem. De 42-jarige rapper wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van ‘The Voice of Holland’. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar zin iets onaangenaam aangedaan”, klinkt het bij Ali B

Lees meer »

LIVE. Vierde dodelijke slachtoffer onder puin gevonden, zoekactie gaat verder: “Willen 100 zekerheid”

Een dag na de explosie in Hoboken is een vierde dodelijk slachtoffer onder het puin teruggevonden. Op dit moment is het niet duidelijk of er nog vermisten zijn, aldus de politie. De zoekactie gaat vandaag wel verder, om te garanderen dat er geen slachtoffers meer onder het puin liggen. Bij de ontploffing gisterenochtend stortten twee verdiepingen in en werd een

Lees meer »