Opbouw van EK fandorp in Sint-Niklaas in volle gang: “We verwachten 10.000 bezoekers per match”

In Sint-Niklaas is de opbouw van het EK fandorp begonnen op het Hendrik Heymanplein. De organisatie pakt uit met 1 van de grootste schermen van ons land. Naar schatting kunnen op het plein rond de 10.000 toeschouwers supporteren voor de Rode Duivels. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Als een kamp al wat gevorderd is, begint het ook voor de leiding extra lastig te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Magic in the sky’ mag best wat kosten: wij vlogen mee met de eerste Tomorrowland ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel

Terwijl vrijdag 19 juli in de Schorre in Boom de poorten van het eerste Tomorrowland-weekend opengaan, begon voor sommigen de pret woensdag al met een ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel. Onze reporter stapte mee op het vliegtuig en stelde vast: een goede sfeer aan boord is honderd procent gegarandeerd, en daar willen reizigers een stevige som geld voor neertellen.

Lees meer »

Man dood aangetroffen op strand Blankenberge

In Blankenberge is een man van 69 dood aangetroffen op het strand ter hoogte van de Charlierhelling. Strandredders probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Volgens de politie gaat het om een natuurlijk overlijden.

Lees meer »

“Hij verdient het niet zo te verliezen”: Philipsen nadert tot op 32 punten van Girmay, die geen breuken heeft opgelopen bij valpartij

De teller van Jasper Philipsen in de Tour staat na z’n overwinning in Nîmes op negen stuks. Maar misschien belangrijker nog: hij doet door de val van Biniam Girmay ook weer volop mee voor groen – al zal alles toch echt wel moeten meezitten. “Alles is mogelijk, maar ik hoop vooral dat hij oké is.” En dat is Girmay ook.

Lees meer »

Simon en Alex vieren hun diamanten jubileum

Simone Ginneberge (82) en Alex Dhaenens (83) straalden toen zij zaterdagvoormiddag samen met hun familie ter gelegenheid van hun diamanten huwelijksjubileum door schepen van burgerlijke stand Annelies Lammertyn in het Maldegems gemeentehuis werden ontvangen.
The post Simon en Alex vieren hun diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al 39 doden bij studentenprotest in Bangladesh: manifestanten eisen einde aan ‘gereserveerde’ banen bij overheid

Confrontaties tussen ordediensten en protesterende studenten hebben in Bangladesh de afgelopen twee dagen aan 39 mensen het leven gekost. Dat blijkt uit een telling van het Franse persbureau ‘AFP’ op basis van cijfers van ziekenhuizen uit het hele land. Donderdag werd er ook brand gesticht bij de belangrijkste publieke televisiezender van het land ‘BTV’ en was er amper internet.

Lees meer »