Meilandjes halen Franse huishoudster Nadège naar Nederland: “Ik had meteen weer een klik met Martien”

De familie Meiland ligt niet met elke ex-werknemer overhoop. Terwijl voormalig huisvriendin Caroline van Eeden haar gram probeert te halen via een kritische biografie, wordt de Franse huishoudster Nadège Coffinet met open armen ontvangen bij haar ex-werkgevers in Nederland.

Meer krantenkoppen in België

Marc Coucke neemt Zoute Grand Prix over

Alychlo, het investeringsvehikel van ondernemer Marc Coucke, en investeringsmaatschappij CIM Capital nemen de Zoute Grand Prix over, een organisator van exclusieve oldtimer- en sportwagenevenementen uit Knokke-Heist. Dat meldt Alychlo vrijdag in een persbericht.

Lees meer »

Veiligheidsraad morgen bijeen om satellietlancering Noord-Korea

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties komt vrijdag bijeen voor een openbare zitting over de recente poging van Noord-Korea om een nieuwe militaire verkenningssatelliet te lanceren. Die lancering mislukte, erkende Noord-Korea maandag, omdat een nieuw ontwikkelde raketmotor tijdens de vlucht explodeerde.

Lees meer »

Federale politie Oost-Vlaanderen viert feest voor 10 jaar politiehervorming, maar slaakt ook noodkreet 

Het is precies 10 jaar geleden dat de federale politiediensten in Oost-Vlaanderen hervormd werden. De politie viert dat met een feest, maar slaakt ook een noodkreet over het personeelstekort. De aparte gerechtelijke politiediensten van Dendermonde, Oudenaarde en Gent zijn in 2014 samengevoegd tot 1 federale gerechtelijke politie voor Oost-Vlaanderen. Hetzelfde gebeurde met de drie coördinerende en ondersteunende politiediensten.

Lees meer »

Een campagne in de schaduw van de oorlog

De eerste uitzending van Terzake in het kader van KIES24 bood gisteren meteen een pittig debat tussen N-VA-kopstuk Theo Francken en PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, over de rol van Defensie, over de financiering van dat departement en over het thema van de ‘internationale veiligheid’. Een politiek debat dat door het gebruik van een klokje, dat de spreektijd van de sprekers in

Lees meer »